2777
2789
عنوان

کیست تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 22 پست
من ماه پیش اصن متوجه نشدم پریود شدم ولی این ماه درد کشیدم خیلی بد بود دردش ، روز سوم پریودیمم دوباره ...

منم دفع لخته خون زیاد دارم

ممنون که تجربتو به اشتراک گذاشتی

آرزوی سلامتی دارم واست

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیکها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

یه هفتس متوجه شدم‌ گفتن باید زود لاپاراسکوپی کنی  هنوز دکتر خوب برای عمل پیدا نکردم

عزیزم🤍خدا کمکت کنه

ایشالله حالت خوب شه زود زود

میشه دقیق بگی چه علایمی داشتی؟

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیکها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من ۳ سال رفتم دکتر  ،سونو، دارو استفاده کردم ولی خوب نشدم ، توی پریودیام کیستام گاهی میوفته ، و ...

کیستایی که میوفتن همون لخته های خونن؟چون منم لخته های خون البته کوچیک دفع میکنم

عزیزم یه خواهشی ازتون دارم  من خودم در زمینه بیماریهای رحم و پاکسازی رحم فعالیت میکنم  ب ...

بله حتما سونو میدم،ولی علائمم حاکی از کیست هست،درسته؟

کیستایی که میوفتن همون لخته های خونن؟چون منم لخته های خون البته کوچیک دفع میکنم

حالت لخته خون، پوست مانند ، وقتی درد زیاده میوفته من خودم وقتی دردم شدید میشه متوجه میشم کیستم در حال افتادنه، بعد میبنم قشنگ مثه پوست افتاده ،لخته ریز ریز سیاهم هست گاهی، نگران نباش همون کیسته ولی برو دکتر ک برطرف بشه ،

#تلخیه  _پیک _ هایم #تاوان _ آرزو _های_شیرینم _ بود ‌‌🖤⁦:⁠^⁠)⁩
حالت لخته خون، پوست مانند ، وقتی درد زیاده میوفته من خودم وقتی دردم شدید میشه متوجه میشم کیستم در حا ...

دقیقا همینجوره که گفتی،بعلاوه نقطه های سیاه

مرسی که وقت گذاشتی گلم

بله حتما سونو میدم،ولی علائمم حاکی از کیست هست،درسته؟

اگه لکه بینی بین دو قاعدگی دارید 

اگه دردهای شدید قاعدگی دارید 

اگه حجم خونریزی هاتون زیاده 

احتمالش هست 

ان شاالله که چیزی نیست 

نگران نباشید 

توکل برخدا 

دقیقا همینجوره که گفتی،بعلاوه نقطه های سیاه مرسی که وقت گذاشتی گلم

خواهش میکنم عزیزم، حتما  برو دکتر ک با دارو برطرف بشه،♥️

#تلخیه  _پیک _ هایم #تاوان _ آرزو _های_شیرینم _ بود ‌‌🖤⁦:⁠^⁠)⁩