پریودی بسیاار دردناک دارم،البته یک ماه در میون دردناکه
همراه با حالت تهوع و دردهای عجیب و شل شدن روده
ایا شماهم این مشکلاتو دارید یا غیر عادیه؟
☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیکها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا
☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیکها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
منم مثل شمابودم ...رفتم سونو گفتن کیست تخمدان اندومتریوز شماهم برو ایشاالله که چیزی نیست
خب بهتون دارو دادن؟
نگفتن ممکنه خطرناک باشه؟
نترس عزیزم ،کیسته، من تخمدونای چپ و راستم پر کیسته ریزه، ی ماه درد شدید دارم ، ی ماه دردی ندارم و نم ...
دست خودم نیست خیلی میترسم چون واقعا دردهام دیوونه کننده هستن
شما پزشکتون چی گفت؟
نترس عزیزم ،کیسته، من تخمدونای چپ و راستم پر کیسته ریزه، ی ماه درد شدید دارم ، ی ماه دردی ندارم و نم ...
منم دقیقا اینجوریم
یه ماه خوب خوب
ماه بعد واویلاا...
دلیلش چیه
نه عزیزم چه ترسی من خودم هم موقع پریودی این علایم رو دارم اما اگه دردتون شدید هست حتما یه سون ...
آره باید سونو برم حتما
دست خودم نیست خیلی میترسم چون واقعا دردهام دیوونه کننده هستن شما پزشکتون چی گفت؟
من ۳ سال رفتم دکتر ،سونو، دارو استفاده کردم ولی خوب نشدم ، توی پریودیام کیستام گاهی میوفته ، وقتی دردم شدید میشه میدونم کیستم میوفته ، دکتر بهم گفت مشکلی نداره ولی هر وقت خواستی باردار بشی باید تحت نظر باشی،
منم دقیقا اینجوریم یه ماه خوب خوب ماه بعد واویلاا... دلیلش چیه
من ماه پیش اصن متوجه نشدم پریود شدم ولی این ماه درد کشیدم خیلی بد بود دردش ، روز سوم پریودیمم دوباره درد شدید گرفتم بعد دوساعت قشنگ ی لخته بزرگ افتاد بعد اون دردم آروم شد فک میکنم اون کیست بود چون واقعا دردش خیلی حالمو بد کرده بود، شمام برو دکتر تو سونو متوجه میشی ک کیست داری ، نترس هیچی نترس ، الان بیشتر خانوما متاهل و دخترای مجرد تخمدوناشون کیست داره، ک با دارو رفع میشه،