2789
عنوان

کیست تخمدان

126 بازدید | 22 پست

از کجا بفهمم تخمدان یا رحمم کیست داره؟

پریودی بسیاار دردناک دارم،البته یک ماه در میون دردناکه

همراه با حالت تهوع و دردهای عجیب و شل شدن روده

ایا شماهم این مشکلاتو دارید یا غیر عادیه؟

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

تاحالا سونو ندادید؟؟

نه نرفتم هیچوقت

میترسم غده ای چیزی باشه

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نه نرفتم هیچوقت میترسم غده ای چیزی باشه

نه عزیزم چه ترسی 

من خودم هم موقع پریودی این علایم رو دارم اما اگه دردتون شدید هست حتما یه سونو بدید برای اطمینان خودتون 

چون اگر خدایی نکرده مشکلی داشته باشید حتما سریع اقدام به درمان کنید 

نه نرفتم هیچوقت میترسم غده ای چیزی باشه

نترس عزیزم ،کیسته، من تخمدونای چپ و راستم پر کیسته ریزه، ی ماه درد شدید دارم ، ی ماه دردی ندارم و نمی‌فهمم چجوری پریود شدم،

#تلخیه  _پیک _ هایم #تاوان _ آرزو _های_شیرینم _ بود ‌‌🖤⁦:⁠^⁠)⁩
منم مثل شمابودم ...رفتم سونو گفتن کیست تخمدان اندومتریوز شماهم برو ایشاالله که چیزی نیست

خب بهتون دارو دادن؟

نگفتن ممکنه خطرناک باشه؟

نترس عزیزم ،کیسته، من تخمدونای چپ و راستم پر کیسته ریزه، ی ماه درد شدید دارم ، ی ماه دردی ندارم و نم ...

دست خودم نیست خیلی میترسم چون واقعا دردهام دیوونه کننده هستن

شما پزشکتون چی گفت؟

نترس عزیزم ،کیسته، من تخمدونای چپ و راستم پر کیسته ریزه، ی ماه درد شدید دارم ، ی ماه دردی ندارم و نم ...

منم دقیقا اینجوریم

یه ماه خوب خوب

ماه بعد واویلاا...

دلیلش چیه

نه عزیزم چه ترسی  من خودم هم موقع پریودی این علایم رو دارم اما اگه دردتون شدید هست حتما یه سون ...

آره باید سونو برم حتما 

عزیزم یه خواهشی ازتون دارم 

من خودم در زمینه بیماریهای رحم و پاکسازی رحم فعالیت میکنم 

باید حتما سونو بدید چون لازمه که مشکلتون مشخص بشه و از روی علایم اصلا اعتماد نکنید اگه خدایی نکرده آندومتریوز باشه باید کنترل بشه 

دست خودم نیست خیلی میترسم چون واقعا دردهام دیوونه کننده هستن شما پزشکتون چی گفت؟

من ۳ سال رفتم دکتر  ،سونو، دارو استفاده کردم ولی خوب نشدم ، توی پریودیام کیستام گاهی میوفته ، وقتی دردم شدید میشه میدونم کیستم میوفته ، دکتر بهم گفت مشکلی نداره ولی هر وقت خواستی باردار بشی باید تحت نظر باشی،

خب بهتون دارو دادن؟ نگفتن ممکنه خطرناک باشه؟

یه هفتس متوجه شدم‌

گفتن باید زود لاپاراسکوپی کنی 

هنوز دکتر خوب برای عمل پیدا نکردم

این هزارمین اکانتمه ،تازه وارد نیستم انقد پرروام هربار که اکانتم میترکه،باز میام 😁👊
منم دقیقا اینجوریم یه ماه خوب خوب ماه بعد واویلاا... دلیلش چیه

من ماه پیش اصن متوجه نشدم پریود شدم ولی این ماه درد کشیدم خیلی بد بود دردش ، روز سوم پریودیمم دوباره درد شدید گرفتم بعد دوساعت قشنگ ی لخته بزرگ افتاد بعد اون دردم آروم شد فک میکنم اون کیست بود چون واقعا دردش خیلی حالمو بد کرده بود، شمام برو دکتر تو سونو متوجه میشی ک کیست داری ، نترس هیچی نترس ، الان بیشتر خانوما متاهل و دخترای مجرد تخمدوناشون کیست داره، ک با دارو رفع میشه،