2777
2789
عنوان

ج*ن 🥶😨

| مشاهده متن کامل بحث + 55 بازدید | 84 پست
یکی از،همسایه هامون پدر و پسر تنها زندگی میکردن . صدای عروسی میشنون با قابلمه میرن غذا بگیرن ،   ...

شام چی بوده؟

زندگیت پر از آدمایی میشه که تو برای دیگران بودی🌿💚(میشه واسه سلامتی تودلیم یه صلوات مهمونم کنی؟🥹🫧)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیگه نپرسیدم 😁 میگفت ۱ هفته میخوردیم تموم نمیشد ، گوشتی بوده 

ولی کارشون زشت بوده کادو نذاشتن🤣

زندگیت پر از آدمایی میشه که تو برای دیگران بودی🌿💚(میشه واسه سلامتی تودلیم یه صلوات مهمونم کنی؟🥹🫧)
راستی پسرم  کوچیک بودشیرخواره گاهی باچشماش چیزیودنبال میکردیابادست اشاره میکرد یا درحین نگاه کر ...

آره نوزادا تا ۵ سالگی چشم سومشون کاملا بازه تا ده سالگی نیمه باز و بعداز اون کامل بسته میشه

منم زیاد میدیدم سنم کمتر بود  ولی خب الان هیچکدومو درست حسابی یادم نمیاد و شک دارم واقعی بوده ...

😶😨

آره نوزادا تا ۵ سالگی چشم سومشون کاملا بازه تا ده سالگی نیمه باز و بعداز اون کامل بسته میشه

جدی تعجب میکردم خیلی بچه خندانیم نبود ولی یهوبه سقع نگاه میکرد ریسه میرفت🫥 الانم سه سالشه بعضی وقتا ازچیزی حرف میزنه نمیدونم خیالیه یامیبینه اسمش آووآووئه😂