2777
2789
عنوان

ج*ن 🥶😨

| مشاهده متن کامل بحث + 55 بازدید | 84 پست
دختر من هشت سالشه. دوسه سال پیش گفت مامان شما خواب بودین یه چیز بدشکل و سیاه پشت پنجره بوده تا نگاش ...

شما همونی نیستی که گفتی بچت چیزای عجیب میبینه؟

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که:نه سوادِ حرف زدن داشته باشد،نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن ...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اقااا برین بخوابین پیش شوهرتون... یا حداقل خاطرات خنده دار بگین... من می ترسم. نمی دونم چ مرضیه نمی رم 😐 یکی منو بیرون کنه😰😰

نماز سکوی پروازه، خودتو برای پرواز آماده کردی!!! 🕊️🌹https://eitaa.com/naamaaz.    این کانال و خیلی دوستش دارم و مدیون شم اگه دوست داری عضو شو ♥️
نه اولین باره میگم. همون دوبار هم بوده. دیگه ندیده ازش پرسیدم بارها

آها پس یکی دیگه بود

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که:نه سوادِ حرف زدن داشته باشد،نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن ...
چیکار میکردی ک همزاداومده سراغت

کاری نکردم والا 

دعانویس گفت یکی دعا گرفته آورده خونت راه همزادتو باز کرده 

رها کن! به صحنه بسپرش ••• زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره

الان میگه دیگه ندیدم. چندبار پرسیدم ازش میگه ندیدم همون دوبار بوده

خب خداروشکر

زندگیت پر از آدمایی میشه که تو برای دیگران بودی🌿💚(میشه واسه سلامتی تودلیم یه صلوات مهمونم کنی؟🥹🫧)

یکی از،همسایه هامون پدر و پسر تنها زندگی میکردن . صدای عروسی میشنون با قابلمه میرن غذا بگیرن ،  در میزنن ، تو‌خونه بزن و‌بکوب بوده ، قابلمه شونو پر غذا میکنن و‌میرن داخل میشینن ، مرده تعجب میکنه که چرا جاهای ادما سزیع عوض میشده 😁 یهو نگاه میکنه میبینه بله ، پاهاشون سم داره ، خلاصه قابلمه اشو‌ میگیره و در میره ، یهو میبینه بزرگ جنا داره درهارو میبده ، اینم یدونه در مونده بود که فرار میکنه و دنبالش میان تا دم کوچه که میزسه دیگه نمیان دنبال . نگو این خونه چندین ساله متروکه اس و جنا عروسی داشتن .

شب خوش 

من دو سه شبه تواین تاپیکام اون هفتم شوهرم شیفت شبه😐😐

جنه: خدا برسه بدادت خدابرسه ب دادت کاری سرت بیارم اسمت بره از یادت🚶‍♀️

زندگیت پر از آدمایی میشه که تو برای دیگران بودی🌿💚(میشه واسه سلامتی تودلیم یه صلوات مهمونم کنی؟🥹🫧)