2777
2789

پاهام دونه دونه شده چندساله ژیلت میزنن موهام خیلی زیاد شده بعضیا میگن لیزر هم همیشه باید بری

میشه داروی چاقی خورد و لیزر رفت؟(شاید دارو هورمونی باشه)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تیتانیوم فک کنم هست واس من نمیدونم دقیقا ولی عالیهه جلسه ای ۵۵۰ میدم

کل بدن ۵۵۰؟

چ خوب میگیره کجایی؟

دردش چقدره من صورتمو میرم جلسه های اول مردمو زنده شدم چون موهام هم ضخیمه هم زیاد خیلی اذیت شدم بهش گفتم میخوام بدنمو بیام بخاطر دردش نمیام گفت درجه هر ناحیه فرق داره درد نداره ولی شنیدم ساق پا و بیکینی درد داره 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
ما پیروزی میشینیم  عالیههه

من صورتمو ۱۶۰ میگیره میخوام فعلا دستامو برم گفت ۲۱۷ 

من از دردش میترسم الان از دست موهای دستم خستم البته که همه جام موهای ضخیم داره دور سینه هام روی شکمم همه جام 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی