2777
2789
عنوان

کنکور ۱۴۰۳

748 بازدید | 13 پست

کاش این روزا زود تموم بشن کنکورم و بدم و برم پی علاقه هام کنکوری ۱۴۰۰ بودم امسال بخاطر شرایطی کنکور ندادم دارم میخونم برا دی امسال وتیر۴۰۳ یکیشو خوب بدم از شرش خلاص بشم

الان هم سنای من ترم ۳ و۴ دانشگاهن اونوقت من هیچکار نکردم هیچکااار😭😭

بهم میگن کنکورو ول کن بروارایشگری که دوس داری اما نمیشخ که من الکی ۱۲ سال درس نخوندم که الان هدفمو ول کنم🥲

الانم شرایطم اوضاع خونوادگیمون خیلی نامساعده ارامش ندارم تواین وضعیت درس خوندن سخته اماامسال دیگه باید کنکور بدم خلاص بشه خسته شدم بخدا😓

پشت ‌کنکوری بودن سخته منم روحیمو از دست دادم افسرده شدم درون خودم💔..

ببخشید طولانی شد نیاز داشتم یجا حرفای دلمو بزنم🥲اگه میشه برا موفیقتم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم مهربونا💚

با فیلم های دکتر هلاکویی خیلی زندگیم بهتر شد 🥰🥰

دی ک دیگ کنکور نی

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من امروز مثل سگ گریه کردم

فشار درسا هست جا و ممکانی واسه درس خوندن ندارم

خونه بابابرزگمم هرکی از بچه ها میاد داخل اتاق وسایلمو خراب میکنه امروزم میزمو شکستن امیدوارم حداقل ننیجشو ببینم  چون واقعا اگ قبول نشم خودمو میکشم

بخواب آروم ای دل بی کس سرنوشت تو درده🙂🥀هوا بارون آســمون دل خون حتــی خونــه دل سردهـ..... 

ایشالا که تموم میشه این سختیات منم پارسال جای تو بودم ولی اگه واقنن ارایشگری دوست داری امسال دانشگاهو برو ازین بلاتکلیفی دربیای واقعا زندگی بعد کنکور خیلی بهتر و شفاف تره دلتم نسوزه دوست من با 5هزار رفت یه رشته معمولی ولی کراتینه کردن یاد گرفت الان کم کم 50 در ماه درمیاره

یه صلوات مهمونم کن با دل پاکت

دقیقا حس امشب من و داری خیلی داغونم ...🥺🥺🥺 من ۲۶ سالمه امروزم ک ازمونمو ریدم دارم سکته میکنم فردام آزمون دارم ولی اصلاااا نمیتونم بخوابم و آروم باشم

هدف رتبه دو رقمی کنکور 🙂 رتبه پارسال ۳۰۰۰