2777
2789
عنوان

واریکوسل

| مشاهده متن کامل بحث + 73 بازدید | 49 پست
چیز مهمی نیست شوهرم داشت با قرص خوب شد و من سومی رو به امیدخدا تو این هفته فارق میشم. شل کنم بهش ۴ ...

لابدحتما گریدخفیف بود😂

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرم عمل کرد الان دوتا بچه دارم شکر خدا.

گریدچندبودن کجاعمل کرد سخت بودعملش چندماه بعدش، باردارشدی

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

ولی حتماپیگیری کنه چون بیشترمیشه

ما که دیگه بچه نمیخوایم بیشترم بشه مهم نیست اگه ضرری هم داشته باش واسه خودش وقتی من هزار بار میگم پیگیری نمیکن

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
نگران نباش عزیزم بچه سالم و گوگولی تو دلت داری.....سر زایمانم برات دعا میکنم.توام برای من دعا کن زای ...

ممنونم عزیزم مرسی چشم حتما انشالله به خیر و‌خوشی زایمان کنی و  برات خوب  بگذره عزیزم

والا دکتر بش گفته بود تا عمل نکنی بچه دار نمیشی ، اما ماه بعد دوستم باردار بود و به همین ترتیب ....& ...

خدانصیب منم بکنه🤣

بدون عمل با قرص قوی باردار شدم البته چون بچه دومم بود پسر میخاستم ک دختز شد چون تو این واریکوسل اسپر ...

گریدچنده شوهرت کلا واریکوسل میگن دخترمیشه بچه