2777
2789
عنوان

واریکوسل

| مشاهده متن کامل بحث + 73 بازدید | 49 پست
میشه بگی کدوم دکترچ شهری رفت شوهرت گریدچندبود جنسیت بچه هات چین ایابعدش داروداددبهش دکتر طبیعی باردا ...

تهران. اسم دکترش یادش نیست ازش پرسیدم

ما 6 ماه بعدش بچه خواستیم، همون ماه اول باردار شدم. پسر

نه هیچ دارویی نداد به همسرم 

نه اصلا سخت نبود 

به اندازه انگشت اشاره هست برشی که میدن و اگه تو ساعت کاری تموم شه همون روز مرخص

فقط یکی دو هفته مراعات داره دیگه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️
دکتر که به شوهر من گفت تو با این شرایط بچه دار نمیشی.دقیقا همون ماه من باردار شدم

خواست خدابوده چیزی هم مصرف کردتقویتی؟ خودت پریوداتدمنظمه؟ 

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تهران. اسم دکترش یادش نیست ازش پرسیدم ما 6 ماه بعدش بچه خواستیم، همون ماه اول باردار شدم. پسر نه ه ...

گریدچندبود همسرتون خیلی شدیدبود اهاابعدش ازمایش دادببینه اوضاع اسپرم چطثریه

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

راستی همسرم اوضاعش خیلی خراب بود دکتر گفت فقط عمل دارو و اینا فایده نداره

عمل کرد؟ 

خواست خدابوده چیزی هم مصرف کردتقویتی؟ خودت پریوداتدمنظمه؟ 

اره دارو مصرف کرد دکتر اورولوژیست بهش داد.منم پریودیام اصلا منظم نبود چون تنبلی داشتم ولی دوتامون ورزش کردیم و رژیم گرفتیم که ی مقدار وزن کم کردیم

گریدچندبود همسرتون خیلی شدیدبود اهاابعدش ازمایش دادببینه اوضاع اسپرم چطثریه

نه دیگه نرفت آزمایش بده

از اولش هم چون خیلی درد داشت فهمید واریکوسل داره وگرنه به هیچ وجه حاضر به آزمایش نیست

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️
سلام عزیزم من ۴ سال پیش بعد از عروسیم باردار شدم  بچم مشکل داشت بعد از چند سال خرداد امسال اقدا ...

انشاالله سالم بیات بغلت 

آره دیگه گلی  خدا خیرش بده دکتر یه جوری حرف زد ترسید آخر همون هفته عمل کرد😂

عزیزم خداروشکر 

نگران نباش عزیزم بچه سالم و گوگولی تو دلت داری.....سر زایمانم برات دعا میکنم.توام برای من دعا کن زای ...

برامنم دعاکن بچه داربشم انشاالله بسلامت فارغ بشی دعای امن یجیب رواب بخون بخور معجزست

اره دارو مصرف کرد دکتر اورولوژیست بهش داد.منم پریودیام اصلا منظم نبود چون تنبلی داشتم ولی دوتامون ور ...

اهاااخداروشکر