2777
2789
عنوان

واریکوسل

73 بازدید | 49 پست

کسی باوجودواریکوسل همسر باردارشده اگه عمل کنه اسیب نمیبینه بنظرتون اصلا عمل کردن کاردرستیه؟ 

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من الان دومی رو باردارم اصلا نمیدونستیم شوهرم داره بعد از چند بار درد سونو داد متوجه شدیم واریکوسل داره البته دکترش گفت ضعیفه ولی برا بعضیا که گریدش بالا باش باید عمل کنن.

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل

آره همسر من داره

نی نی یار تو رو خدا منو لغو کاربری نکن این سایت رو خیلی دوست دارم کاربری سوممه ❤️ یا ربیم الله شکر 🥰تبریز مارالیام🥰 بر قامت دلربای مهدی صلوات. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
همسرم عمل کرد الان دومی رو باردارم 

میشه بگی کدوم دکترچ شهری رفت شوهرت گریدچندبود جنسیت بچه هات چین ایابعدش داروداددبهش دکتر طبیعی باردارشدی ممنونم جوابم بدی بعدعملش چندماه باردارشدی سخته عملش؟ 

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

یکی غز دوستان همسر داشت بعد عمل بچه دارم شدن

شوهر من عمل هم نکرده ولی بچه دار شدیم

نی نی یار تو رو خدا منو لغو کاربری نکن این سایت رو خیلی دوست دارم کاربری سوممه ❤️ یا ربیم الله شکر 🥰تبریز مارالیام🥰 بر قامت دلربای مهدی صلوات. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
من الان دومی رو باردارم اصلا نمیدونستیم شوهرم داره بعد از چند بار درد سونو داد متوجه شدیم واریکوسل د ...

ولی حتماپیگیری کنه چون بیشترمیشه

سلام عزیزم من ۴ سال پیش بعد از عروسیم باردار شدم  بچم مشکل داشت بعد از چند سال خرداد امسال اقدام کردم که‌پوچ شد ...و ماه قبل شوهرم سنو داد واریکوسل کرید ۴ و‌کرید ۲ دکتر گفت اماده عمل اما دکتر نازایی گفت ن  من کلا نا امید شدم البته ازمایشش خوب بود در اوج نا باوری و نا امیدی این ماه متوجه شدم باردار انشالله که سالم باشع

شوهر من عمل هم نکرده ولی بچه دار شدیم

یعنی گریدچنده شایدزیادظعیف نباشه