2777
2789
عنوان

چرا خاستگاری ها اینجور شده

127 بازدید | 15 پست

برا داداشم چندبار خاستگاری رفتیم خانواده رضایت میدن ک خاستگاری بریم آشنا بشن دختر میگ ن بهانه میاره یا حالا آخریش گفته ب اصرار خانواده خاستگاری اومدید ازدواج نمیخام کنم شما بهم بزنید حالا داداشم میگ دیگ خاستگاری نمیرم بیشتر با من راحته حرفش ب من میگ واقعن نمیدونم چ جوابش بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید دلش یجا دیگست دختره

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

احتمالا دوس دختر داره یکم دورتون میده بعدم میگه یکی رو دوس دارم برید برام بگیریدش 

🎯در تلاش برای رسیدن به اهدافم هستم 🎯 باید بتونم به این اهدافم برسم  ناامیدی دری از درهای شیطان است پس هیچ وقت ناامید نشید و به اهداف و مسیراتون ادامه بدین و دست از تلاش نکشیداین امضا رو هدیه میدم به خودم و همه آدم های امیدواری که با اینکه حالشون بده ولی همچنان به زندگی ادامه میدن و یک راهی رو برای پیشرفت و رسیدن به خواسته‌هاشون پیدا می‌کنن

عزیزم برادر شما اگه اش دهن سوز و خوبی باشه رو هوا اولین خواستگار جواب مثبتو میده وقتی چندین جا رفتین و رد شنیدین یعنی برادر شما فعلا کیس ازدواج نیست یه ایرادی داره از هر لحاظ که اونو باید درست کنه بعد بره خواستگاری دختر مردم 

به هر دلیلی نپسندیدن این حرف ها هم بهانه است 

میدونم میگید داداشمون همه چی تمومه چرا نپسندن 

ولی خب هر کسی سلیقه ای داره تو سلیقه اینا نبود 

مرد اینقد نازک نارنجی خوب نیس عاشق معشوق نیستن که

اینا نشدن کیس های بعدی 

اکثرا با کسی هستند یا ایده الهای پرنسس وار. یا واقعا قصد ازدواج ندارن....

الهی که خوشبخت باشند عزیزم.دلداریش بدید حتما. و خودتون سعی کنید دختر مناسبی ببینید و بعد به داداشتون بگید.

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.