simsimon مدیر استارتر عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 1226 عنوان ایودی 145 بازدید | 14 پست خانوما من ماه میش ایودی گذاشته بودمبعد الان اولین پریودمه بعد امروز یهو پریودیم زیاد شدخودم معاینه کردم حس میکنم نخش داخل واژن بدستم خوردیعنی افتاده بدبخت شدم؟؟؟شوهرم خبرنداشت ک گذاشتم😭😭😭😭😭 1402/08/18 | 22:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
به_امید_روزهای_بهتر عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 1989 خب نخاش ک همیشه حس میتونی بکنی با دست این یعنی سر جاشه حسش نکنی یعنی رفته بالا بیفته هم ک میفته بیرون کلا اگه دیدی جوابتو ندادم به دلیل اینه که جواب ابلهان خاموشیست...
به_امید_روزهای_بهتر عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 1989 دوساله دارم من اگه دیدی جوابتو ندادم به دلیل اینه که جواب ابلهان خاموشیست...
بانو_کورد عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 5038 خب نخاش ک همیشه حس میتونی بکنی با دست این یعنی سر جاشه حسش نکنی یعنی رفته بالا بیفته هم ک میفته بیرو ... برا من نخشو برید😂
به_امید_روزهای_بهتر عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 1989 برا من نخشو برید😂 نخ باید داشته باشه .یکم من میتونم چکش کنم با نخ ک هست یا ن اگه دیدی جوابتو ندادم به دلیل اینه که جواب ابلهان خاموشیست...
ریراخانم عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 12696 ای یو دی پریودی رو زیاد میکنه،اون نخ هم باید باشع اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
simsimon مدیر استارتر عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 1226 ای یو دی پریودی رو زیاد میکنه،اون نخ هم باید باشع واااقعا😍😍😍خدا از دهنت بشنوههه.نخه تو رابطه حس نمیشه یعنی؟
بانو_کورد عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 5038 نخ باید داشته باشه .یکم من میتونم چکش کنم با نخ ک هست یا ن وی نه اونوقت فوبیام میشد هی نگا میکردم
simsimon مدیر استارتر عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 1226 خب نخاش ک همیشه حس میتونی بکنی با دست این یعنی سر جاشه حسش نکنی یعنی رفته بالا بیفته هم ک میفته بیرو ... آخ خداااااا از استرس مرده بودم نشستم وسط گریه میخندم شوهرم میگه مودی هستی گریت واسه جی بود خنده الانت واس چیه
به_امید_روزهای_بهتر عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 1989 آخ خداااااا از استرس مرده بودم نشستم وسط گریه میخندم شوهرم میگه مودی هستی گریت واسه جی بود خنده الان ... ببین اینجوریه ک دسشویی ک بری دست کنی اون تو نخاش حس میشه عادی اما دست کاری نکن.برو ماما هم چک کنه اگه دیدی جوابتو ندادم به دلیل اینه که جواب ابلهان خاموشیست...
simsimon مدیر استارتر عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 1226 ببین اینجوریه ک دسشویی ک بری دست کنی اون تو نخاش حس میشه عادی اما دست کاری نکن.برو ماما ... اره شنبه حتما میرم.اره الان یهو دستم خورد مردم دیگ از ترس گفتم اونقدر یبوست فشار اورده بهم اون ول شده اومده پایین
ریراخانم عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 12696 واااقعا😍😍😍 خدا از دهنت بشنوههه. نخه تو رابطه حس نمیشه یعنی؟ نه اصلا نگران نباش هیچی نمیفهمه ، خونریزی هم رفته رفته کمتر و بهتر میشه،اگه زیاده خونریزیت در حدی که لخته بیرون میاد دو روز که خونریزی زیاده هر شش ساعت یدونه مفنامیک اسید بخور اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
ریراخانم عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 12696 اره شنبه حتما میرم. اره الان یهو دستم خورد مردم دیگ از ترس گفتم اونقدر یبوست فشار اورده بهم اون ول ... نه نخ همیشه هست ولی انگولکش نکن ،نخ باشع یعنی ای یو دی سر جاشه اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
ریراخانم عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 12696 چرا به شوهرت نگفتی ای یو دی گذلشتی؟ مهر ماه چرا سقط کردی ؟ اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
simsimon مدیر استارتر عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 1226 چرا به شوهرت نگفتی ای یو دی گذلشتی؟ مهر ماه چرا سقط کردی ؟ چون بچه میخوادنمیدونستم حاملم پریود نسدم رفتم سونو اینا که گفت بارداری ولی ساک بارداری دفورمه شده فرداش رفتم مسافرت توماشین اونقدربالاپایین شدم که افتاد کامل