2777
2789
عنوان

ایودی

145 بازدید | 14 پست

خانوما من ماه میش ایودی گذاشته بودم

بعد الان اولین پریودمه  بعد امروز یهو پریودیم زیاد شد

خودم معاینه کردم حس میکنم نخش داخل واژن بدستم خورد

یعنی افتاده بدبخت شدم؟؟؟

شوهرم خبرنداشت ک گذاشتم😭😭😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب نخاش ک همیشه حس میتونی بکنی با دست این یعنی سر جاشه حسش نکنی یعنی رفته بالا بیفته هم ک میفته بیرو ...

آخ خداااااا از استرس مرده بودم نشستم وسط گریه میخندم شوهرم میگه مودی هستی گریت واسه جی بود خنده الانت واس چیه

آخ خداااااا از استرس مرده بودم نشستم وسط گریه میخندم شوهرم میگه مودی هستی گریت واسه جی بود خنده الان ...

ببین اینجوریه ک دسشویی ک بری دست کنی اون تو نخاش حس میشه عادی اما دست  کاری نکن.برو ماما هم چک کنه

اگه دیدی جوابتو ندادم به دلیل اینه که  جواب ابلهان خاموشیست...

ببین اینجوریه ک دسشویی ک بری دست کنی اون تو نخاش حس میشه عادی اما دست   کاری نکن.برو ماما ...

اره شنبه حتما میرم.

اره الان یهو دستم خورد مردم دیگ از ترس گفتم اونقدر یبوست فشار اورده بهم اون ول شده اومده پایین

واااقعا😍😍😍 خدا از دهنت بشنوههه. نخه تو رابطه حس نمیشه یعنی؟

نه اصلا نگران نباش هیچی نمی‌فهمه ، خونریزی هم رفته رفته کمتر و بهتر میشه،اگه زیاده خونریزیت در حدی که لخته بیرون میاد دو روز که خونریزی زیاده هر شش ساعت یدونه مفنامیک اسید بخور 

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
اره شنبه حتما میرم. اره الان یهو دستم خورد مردم دیگ از ترس گفتم اونقدر یبوست فشار اورده بهم اون ول ...

نه نخ همیشه هست ولی انگولکش نکن ،نخ باشع یعنی ای یو دی سر جاشه

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
چرا به شوهرت نگفتی ای یو دی گذلشتی؟ مهر ماه چرا سقط کردی ؟

چون بچه میخواد

نمیدونستم حاملم پریود نسدم رفتم سونو اینا که گفت بارداری ولی ساک بارداری دفورمه شده فرداش رفتم مسافرت توماشین اونقدربالاپایین شدم که افتاد کامل