2777
2789
عنوان

شوهر سرد

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 108 پست
اگه بچمو بده بهم که مطمئن باش روز بعد طلاقمو گرفتم نمیده بهم من حتی یه ثانیه هم بدون دخترم نمیتونم چ ...

گلم تو طلاق بگیری قانون خودش بچه رو به تو میده در ضمن میتونی اگه پشتوانه مالی داری بگی مهریه مو میبخشم به ازاش دخترمو حضانتش رو میگیرم 

/اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکهبه سادگی دارم تورو نادیده میگیرم😊👌/باب اسفنجی: میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه....پاتریک: دیگه ساده نباش؛راه راه باش🙂✌/ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»زندگی یعنی همین🤗🤍/هیچ چیز تو دنیا نمیتونه ذات آدمارو تغییر بده همونطور که هرچقدر به سیر سس بزنی بازم مزه سیر میده😏🤙/بخندو شاد باش، شایسته‌ی ماه نیست که غمگین باشه🥰♥️ #خوبیا_برمیگرده🤍😉
گلم تو طلاق بگیری قانون خودش بچه رو به تو میده در ضمن میتونی اگه پشتوانه مالی داری بگی مهریه مو میبخ ...

پشتوانه مالی ندارم .شوهرمم چیزی نداره که بخواد مهریه بده .اگه برم فقط بچه و وسایل خونمو بردارم‌و برم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم تو طلاق بگیری قانون خودش بچه رو به تو میده در ضمن میتونی اگه پشتوانه مالی داری بگی مهریه مو میبخ ...

و اینکه چون من افسردگی شدید گرفتم یبار سابقه خودکشی دارم بچمو بهم نمیدن 

من فقط میرم سرکار که پول در بیارم چون یبار گفت بچه رو میده بهم برم کارای حضانت رو درست کنم حق طلاقم دارم روز بعدش دادگاهم توافقی جدا میشم

شاید همسرت مشکل داشته باشه مث من

خب چون این مسعله دست من نیست ،،،،،

و من نمیتونم کاری کنم ،،،،

اگه مشکل داره هرکاری که فکر می‌کنه درسته انجام بده ،،،،،هرکاری که صلاح میدونه بکنه ،،،

چون واقعا این مسعله عمدی نیست و دست خودم نیست ،،،

همینجور که شما گرمی ،،،اونم سرده 

همینجور که شما نمیتونی تحمل کنی ،اونم نمیتونه تحمل کنه ،،

و واقعا خیلی سخته بخوای به زور انجام بدی وقتی نیازی نداری خوشت نمیاد ،،،،،

من باشم سرم رو گرم میکنم به مهمونی و کلاس و باشگاه و اینا ،،،

اگه همسر خوب باشه ارزش ندارع بخوای یه زندگی رو خراب کنی بخاطر این مسأله 

یعنی من جدا شم دخترم نمیگه چرا منو از بابام جدا کردی .یا کمبود محبت از سمت پدرش 

براش توضیح میدی و قطعا درک میکنه

سلام منم اینجام..متاهلم..عاشقم..همیشه سعی میکنم مثبت فکر کنم تا خدا برام انرژی مثبت بفرسته🩷جز خدا به هیچ چیز دیگه ای اعتقاد ندارم ..خدا هست هرلحظه در وجود تک تک مخلوقاتش..امیدوارم در زندگیم به چیز هایی که ب من تعلق داره برسم ..مطمعنم هر کسی در زندگی با تلاش خودش سرنوشتش را رقم میزنه🩷🤲

بعد هم جدا شم نیازمو چکار کنم هی برم با یکی ..ازدواج کنم اونم بیاد بچه سازگار نباشه و بچمو اذیت کنه ...

خب تو این وضع یا باید قید نیازتو بزنی یا خودت رفعش کنی یا ازدواج موقت کنی فقط بخاطر رفع نیاز کاش بچه دار نمیشدی تو که دیدی شوهرت اینجوریه چرا بچه اوردی بخدا دلم برات خیلی میسوزه من خودم مجردم اما میل جنسی اذیتم میکنه میفهمم چی میکشی بمیرم برات

/اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکهبه سادگی دارم تورو نادیده میگیرم😊👌/باب اسفنجی: میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه....پاتریک: دیگه ساده نباش؛راه راه باش🙂✌/ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»زندگی یعنی همین🤗🤍/هیچ چیز تو دنیا نمیتونه ذات آدمارو تغییر بده همونطور که هرچقدر به سیر سس بزنی بازم مزه سیر میده😏🤙/بخندو شاد باش، شایسته‌ی ماه نیست که غمگین باشه🥰♥️ #خوبیا_برمیگرده🤍😉
خب تو این وضع یا باید قید نیازتو بزنی یا خودت رفعش کنی یا ازدواج موقت کنی فقط بخاطر رفع نیاز کاش بچه ...

دیگه باردار شدم گفتن غصه نخور شوهرتم درست میشه بدتر شد بهتر نشد..یعنی نسبت به من بی میله فک کن از مریضی تو خونه جون میدادم گفتم نرو خستم بزار بخوابم بچه رو نگه دار چشام گرم شد گفت پاشو بچه رو نگه دار با دوستم میخوام برم بیرون

دیگه باردار شدم گفتن غصه نخور شوهرتم درست میشه بدتر شد بهتر نشد..یعنی نسبت به من بی میله فک کن از مر ...

بخدا اینقد عصبی ام از دست این شوخرت که نگو ادم نیست این چی بگم اخه خدا ننه باباشو لعنت کنه که چنین گوهی تربیت کردن

خب چون این مسعله دست من نیست ،،،،، و من نمیتونم کاری کنم ،،،، اگه مشکل داره هرکاری که فکر می‌کنه د ...

نگاه من ۷ صبح میزنم بیرون میرم سرکار ساعت ۴ بعدظهر میام خونه گاهی هم اضاف وایمیستم بیام خونه فقط خوابم ببره نفهمم .بعد با اون حال میام خونه شوهره نشسته پای بساط داره میکشه گوشیشم دستش .بعد باز شام و چایی بیارم بخوریم دیگه خسته میشم ولی باز نیاز دارم اما اون نمیفهمه

نگاه من ۷ صبح میزنم بیرون میرم سرکار ساعت ۴ بعدظهر میام خونه گاهی هم اضاف وایمیستم بیام خونه فقط خوا ...

تو رو جون هر کی دوس داری فردا برا طلاق اقدام کن بخدا این زندگی نیست مرگ یبار شیون یبار 

بخدا اینقد عصبی ام از دست این شوخرت که نگو ادم نیست این چی بگم اخه خدا ننه باباشو لعنت کنه که چنین گ ...

فعلا تنها کاری که دارم میکنم سرکار میرم بتونم خرج خودمو بچمو بدم همونم نمیتونه بده توش گیر میکنه نه که بگم پرتوقع باشم بگم هرماه لباس و فلان و قر و فر نه .در حد شکم سیری همونم نمیتونه باز من تحملش کردم اون برا یه رابطه که میدونم خودشم میخواد نمیاد سمتم فقط تو گوشی فیلم پ.ورن میبینه

تو رو جون هر کی دوس داری فردا برا طلاق اقدام کن بخدا این زندگی نیست مرگ یبار شیون یبار 

من حضانت دخترم واجب تره تا برم درخواست طلاق بدم بگیرمش رفتم اینو مطمئن باش