2777
2789
عنوان

شوهر سرد

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 108 پست
اجبار ..فقط برای دختری که به خواست خود خرم اومد تو زندگیمون

بنظر من اینا بهونه هست...

یادت باشه تو فقط ی بار زندگی میکنی 

سلام منم اینجام..متاهلم..عاشقم..همیشه سعی میکنم مثبت فکر کنم تا خدا برام انرژی مثبت بفرسته🩷جز خدا به هیچ چیز دیگه ای اعتقاد ندارم ..خدا هست هرلحظه در وجود تک تک مخلوقاتش..امیدوارم در زندگیم به چیز هایی که ب من تعلق داره برسم ..مطمعنم هر کسی در زندگی با تلاش خودش سرنوشتش را رقم میزنه🩷🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه واضح تر توصیح بدی؟ میگی هفت ساله داری تحمل میکنی.. ولی بعد میگی شوهرت بعد از به دنیا اومدن دختر ...

مشکلات دیگه رو از اول داشتیم اما رابطه نداشتن دو ساله.شوهرم معتاد بود بی عاطفه بود دیگه کم کم سزد شد رسید به اینجا که الان رابطه ای نداریم

خب تو برو دکتر نرمال نیستی

نرمال که.....

بدن هرکس فرق داره ،،،یکی سرده ،،یکی گرم ،،،قرار نیست همه مثل هم باشند 

من اکی هستم با این شرایط ،،،،

مشکلی نمییتم ،،،،راحتم ،،،،،علاقه ای ندارم به این کار.

مشکلات دیگه رو از اول داشتیم اما رابطه نداشتن دو ساله.شوهرم معتاد بود بی عاطفه بود دیگه کم کم سزد شد ...

عزیزم تریاک و شیره باعث سرد شدن میشه ،،،،،

و اینکه بعد از یه مدت اصلا به سختی نعوظ دارن،،،

خب منم الان فقط برای دخترم موندم که عذاب نکشه بگه چرا منو جدا کردی چرا به من اینجوری کردی

گلم تو خودت هم ادمی از بچگی جدا بشه نمیفهمه راحت تر میشه برات تو با قاطعیت تمام برو سراغ طلاق از نظر شرع چون شوهرت با وحود اینکه زن داشت اما یازم خیانت کرده حکمش اعدامه خدا هم قبولش نداره تو چرا خودتو بخاطر بچه ای که هنوز درکی نداره قربانی کنی مطمعن باش دخترت یزرگ بشه بهت حق میده

/اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکهبه سادگی دارم تورو نادیده میگیرم😊👌/باب اسفنجی: میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه....پاتریک: دیگه ساده نباش؛راه راه باش🙂✌/ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»زندگی یعنی همین🤗🤍/هیچ چیز تو دنیا نمیتونه ذات آدمارو تغییر بده همونطور که هرچقدر به سیر سس بزنی بازم مزه سیر میده😏🤙/بخندو شاد باش، شایسته‌ی ماه نیست که غمگین باشه🥰♥️ #خوبیا_برمیگرده🤍😉
برای بچه؟ عزیزم دخترت بزرگ میشه و ممکنه اونم با سردی بینتون مواجه بشه حتی شوهرت ممکنه نسبت بهش سرد ...

مشاوره هم میگه جدا شو .اما ببین همینکه یکی بهم میگه بچت عذاب میبینه نظرم عوض میشه میرم خودمو سرگرم میکنم تا به رابطه فکر نکنم اما باز دوماه میگذره اذیت میشم دوباره میگم جدا میشم

نرمال که..... بدن هرکس فرق داره ،،،یکی سرده ،،یکی گرم ،،،قرار نیست همه مثل هم باشند  من اک ...

وقتی میشینی گریه میکنی 

شوهرت اذیت نشده تا حالا بخاطره سردیت 

البته من انقد دوس داشتم سرد باشم 

عزیزم تریاک و شیره باعث سرد شدن میشه ،،،،، و اینکه بعد از یه مدت اصلا به سختی نعوظ دارن،،،

اسلا اصلا همین چندماه یبار هم من آروم نمیشم همش باعث افسردگیم میشه

گلم تو خودت هم ادمی از بچگی جدا بشه نمیفهمه راحت تر میشه برات تو با قاطعیت تمام برو سراغ طلاق از نظر ...

اگه بچمو بده بهم که مطمئن باش روز بعد طلاقمو گرفتم نمیده بهم من حتی یه ثانیه هم بدون دخترم نمیتونم چون تنها وابستگی شده همون یه ذره بچه

وقتی میشینی گریه میکنی  شوهرت اذیت نشده تا حالا بخاطره سردیت  البته من انقد دوس داشتم سر ...

یکی از دلایل سردیم وجود مشکلات روحیم هست که بخاطر رفتار های اون هست ،،،،

ببین دست خود آدم نیست ،،،،،

آدم کاری هم نمیتونه بکنه ،،، 

مگه کسی که گرمه کار خاصی کرده ؟؟؟؟مثل این میمونه که بخوای طرف رو به زور به کاری که دوست نداره مجبور کنی ،،،هی بهش گیر بدی،،،هی ناراحتی کنی ،،،هی حرف از جدایی بزنی ،،،

دیگه اذیت بشه یا نشه همینه که هست ،،،،،خودش می‌دونه ،،،هرکاری که فکر می‌کنه بکنه 

گلم تو خودت هم ادمی از بچگی جدا بشه نمیفهمه راحت تر میشه برات تو با قاطعیت تمام برو سراغ طلاق از نظر ...

بعد هم جدا شم نیازمو چکار کنم هی برم با یکی ..ازدواج کنم اونم بیاد بچه سازگار نباشه و بچمو اذیت کنه از اون جداشم تا کی ادامه بدم