من ۷ ساله ازدواج کردم ..خیلی خیلی مشکل داشتیم اوایل که بچه نداشتم خانوادم به جدایی راضی نبودن اما الان خودم بخاطر دخترم موندم .شوهرم خیلی خیلی خیلی سرده فک کنید هر دوماه یا سه ماه خب منم نمیتونم نیازمو برطرف کنم تازه هر دوماه اونم به خواست من ..اونم ۱۰ دقیقه اونم آروم نمیشم اصلا .میخوام جدا شم ۲۴ سالمه اما از دخترم نمیتونم دل بکنم به نظرتون چکار کنم که یا حداقل رابطه رو درست کنم یا دیگه بچمو بده بهم طلاقم بده..خودش اصلا سمتم نمیاد تا بهونه میگیرم میگه من حوصله ندارم من کمرم درد میکنه خوابم میاد خب میگم تا کی اینجوری میخوای بمونی من نیاز دارم چیزی نمیگه
میشه واضح تر توصیح بدی؟ میگی هفت ساله داری تحمل میکنی.. ولی بعد میگی شوهرت بعد از به دنیا اومدن دخترت سرد شده .. دوساله.. میگی خانوادت اول مخالف طلاق بودن الان خودتم به خاطر دخترت.. قبل از به دنیا اومدن دخترتم میخواستی طلاق بگیری؟ میگی شوهرت سرده.. بعد میگی خیانت میکنه .. پس در اصل سرد نیست خیانت میکنه و پیش شما نمیاد
قشنگم من تا دادگاهم رفتم منو برگردوندن گفتن فقط برای بچه بمون اما الان میبینم منم یه نیازهایی دارم .
برای بچه؟
عزیزم دخترت بزرگ میشه و ممکنه اونم با سردی بینتون مواجه بشه حتی شوهرت ممکنه نسبت بهش سرد باشه ..
نمیدونم قطعا هرکی صلاح خودشو بهتر میدونه برو مشاوره اگ امکانش رو داری
سلام منم اینجام..متاهلم..عاشقم..همیشه سعی میکنم مثبت فکر کنم تا خدا برام انرژی مثبت بفرسته🩷جز خدا به هیچ چیز دیگه ای اعتقاد ندارم ..خدا هست هرلحظه در وجود تک تک مخلوقاتش..امیدوارم در زندگیم به چیز هایی که ب من تعلق داره برسم ..مطمعنم هر کسی در زندگی با تلاش خودش سرنوشتش را رقم میزنه🩷🤲