2777
2789
عنوان

شوهر سرد

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 108 پست
۲ سال

خب تا پنج سال دیگه با تو هست طلاقتو بگیر بعد که دخترت بالغ شد خوذش تصمیم میگیره با کی بمونه تو هم تا بالغ شدنش میری میبینیش دیگه 

/اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکهبه سادگی دارم تورو نادیده میگیرم😊👌/باب اسفنجی: میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه....پاتریک: دیگه ساده نباش؛راه راه باش🙂✌/ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»زندگی یعنی همین🤗🤍/هیچ چیز تو دنیا نمیتونه ذات آدمارو تغییر بده همونطور که هرچقدر به سیر سس بزنی بازم مزه سیر میده😏🤙/بخندو شاد باش، شایسته‌ی ماه نیست که غمگین باشه🥰♥️ #خوبیا_برمیگرده🤍😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلومه خودش با زنای دیگه نیازشو برطرف میکنه تو هم میمونی خدا لعنتش کنه ببخشید اعصابم خورد شد

همین دیگه منم میگم تاکی باید نیازمو سرکوب کنم آخر باید یه کاری کنم یا جدا شم یا اون بیاد سمتم

نه از اول اینجوری نبود .قبلا خیانت میکرد اما الان نمیدونم دیگه خودمم حس عشقی بهش ندارم.فک نکنم اصلا ...

چون سابقه داره احتمال خیانتش هست

ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه

تنها خوبی که داره اینکه چیزی از نظر خوردن و پوشیدن کم نمیزاره ..منم میگم مجبوریم که تو زندگی موندیم ...

مشکلت برعکس منه

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!

هیچوقت فکر نمی‌کردم رابطه اینقد مهم باشه حتی برای زن ،،،

چون من خودم اصلا این موضوع برام مهم نیست ،،،بودش و نبودش برام فرق ندارع ،،،اتفاقا راحت ترم اکه نباشه 

من همین که طرفم آدم نرمالی باشه و سازگار باشه خدا رو هم شکر میکنم ،،،،

نه از اول اینجوری نبود .قبلا خیانت میکرد اما الان نمیدونم دیگه خودمم حس عشقی بهش ندارم.فک نکنم اصلا ...

چطوری خیانت رو میبخشین؟

خیانت اشتباه نیس گناهه نی انتخابه

اگرم گناه باشه از نظر من ی گناهی هس ک بخشیده نمیشه حتی خداهم نبخشید ..

نبخش عزیزم دلیل سرد بودنشو خودت بهتر میدونی 

بخاطر بچت زندگیتو نجات بده 

ببخشید نمیخام ناراحتت کنم نظرمو گفتم فقط

سلام منم اینجام..متاهلم..عاشقم..همیشه سعی میکنم مثبت فکر کنم تا خدا برام انرژی مثبت بفرسته🩷جز خدا به هیچ چیز دیگه ای اعتقاد ندارم ..خدا هست هرلحظه در وجود تک تک مخلوقاتش..امیدوارم در زندگیم به چیز هایی که ب من تعلق داره برسم ..مطمعنم هر کسی در زندگی با تلاش خودش سرنوشتش را رقم میزنه🩷🤲

مشاور

🔴چرا قبل از اینکه میخوایید پست رو ریپلای کنید لایک میکنید؟!😬😤🔴 یعنی اگه تو نی نی سایت بگی نفس میکشم میگن برا کدوم شهری؟ کجایی؟ مگه هنوزم کسی هست نفس بکشه این چیزا برا عهد قاجاره🤦‍♀️😤😤 اینجا هر کسی بر اساس تفکر و عقاید خودش نظر میده وقتی نظری میپرسی با عقل خودت بررسی اش کن بعد تصمیم بگیر یاد بگیر خودت مسئول زندگی خودت هستی الکی بر اساس چهار تا نظر آتش به زندگیت نزن پشیمونی بعدش سودی نداره 😉🙃🙃 
هیچوقت فکر نمی‌کردم رابطه اینقد مهم باشه حتی برای زن ،،، چون من خودم اصلا این موضوع برام مهم نیس ...

خوشبحالت من دخترم و مجردم گاهی اوقات انقدر اذیت میشم ک میشینم گریه میکنم

۱۲۷ روز تا بهبود نسبتی شرایط✨️
همین دیگه منم میگم تاکی باید نیازمو سرکوب کنم آخر باید یه کاری کنم یا جدا شم یا اون بیاد سمتم

خب اون تامینه به تو احتیاجی نداره بزار بره گم شه بیشرف رو 

/اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکهبه سادگی دارم تورو نادیده میگیرم😊👌/باب اسفنجی: میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه....پاتریک: دیگه ساده نباش؛راه راه باش🙂✌/ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»زندگی یعنی همین🤗🤍/هیچ چیز تو دنیا نمیتونه ذات آدمارو تغییر بده همونطور که هرچقدر به سیر سس بزنی بازم مزه سیر میده😏🤙/بخندو شاد باش، شایسته‌ی ماه نیست که غمگین باشه🥰♥️ #خوبیا_برمیگرده🤍😉