2777
2789
عنوان

شوهر سرد

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 108 پست
فعلا تنها کاری که دارم میکنم سرکار میرم بتونم خرج خودمو بچمو بدم همونم نمیتونه بده توش گیر میکنه نه ...

فدات بشم که اینقد با غیرتی با اینکه نیاز داری نمیری سراغ کارهای غیر شرعی تو طلاق بگیر از راه شرعی به نیازت برس خودتو اذیت نکن شوهرت لیاقت تو رو نداره لیاقت اون زن خرابی ای بود که هر روز براش خرج درست کنه

/اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکهبه سادگی دارم تورو نادیده میگیرم😊👌/باب اسفنجی: میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه....پاتریک: دیگه ساده نباش؛راه راه باش🙂✌/ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»زندگی یعنی همین🤗🤍/هیچ چیز تو دنیا نمیتونه ذات آدمارو تغییر بده همونطور که هرچقدر به سیر سس بزنی بازم مزه سیر میده😏🤙/بخندو شاد باش، شایسته‌ی ماه نیست که غمگین باشه🥰♥️ #خوبیا_برمیگرده🤍😉
من حضانت دخترم واجب تره تا برم درخواست طلاق بدم بگیرمش رفتم اینو مطمئن باش

خب با یه وکیل حرف بزن بگو من چجوری میتونم حضانت بچه رو بگیرم البته چون شوخرت معتاده میدن بهت بچه رو 

/اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکهبه سادگی دارم تورو نادیده میگیرم😊👌/باب اسفنجی: میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه....پاتریک: دیگه ساده نباش؛راه راه باش🙂✌/ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»زندگی یعنی همین🤗🤍/هیچ چیز تو دنیا نمیتونه ذات آدمارو تغییر بده همونطور که هرچقدر به سیر سس بزنی بازم مزه سیر میده😏🤙/بخندو شاد باش، شایسته‌ی ماه نیست که غمگین باشه🥰♥️ #خوبیا_برمیگرده🤍😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب با یه وکیل حرف بزن بگو من چجوری میتونم حضانت بچه رو بگیرم البته چون شوخرت معتاده میدن بهت بچه رو& ...

خیلی کار دارم باید پول جمع کنم اول حال روحیم بهتر کنم برم روانپزشک تا ببینه حالم اوکیه سابقه خودکشیم پاک بشه و بچه رو بدن بهم حضانت رو از شوهرم بگیرم بعد از زندگیم ميندازم بیرون

خیلی کار دارم باید پول جمع کنم اول حال روحیم بهتر کنم برم روانپزشک تا ببینه حالم اوکیه سابقه خودکشیم ...

مطمعنم با تلاشی کع میکنی بهترین زندگی رو هم برا خودت هم برا دخترت میسازی ناامید نباش به روانپزشک زن مراجعه کن تا بیشتر درکت کنه و بگو که سابقه خودکشی ات رو حل کنه 

مطمعنم با تلاشی کع میکنی بهترین زندگی رو هم برا خودت هم برا دخترت میسازی ناامید نباش به روانپزشک زن ...

الان دارم میرم عزیزم حالم خیلی بهتر شده خودش داره راه جلو پام میزاره

ناراحت شدم 😔

دخترتون رو کجا میذارین وقتی سرکار هستین؟ 

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 

عزیزم خیلی ناراحت شدم ..البته درکت میکنم خیلی سخته ..من خودمم شوهر سابقم خیلی سرد مزاج بود در حد این که ۲ سال تحت نظر دکترا بودیم اخرشم درمان نشد ... ولی قضیه شما ربطی به سردی نداره ...😔😔

سلامتی اون رفیقـی که مجازیهــ...امــّــــا...یه جوری برات سنگ صبوره...که هیچکدوم از رفیقای واقــعیـتـــ..به گرد پاش هم نمی رسن …

عزیزم تو نیاید درک کنی ... ازش باید طلب کنی 

سلامتی اون رفیقـی که مجازیهــ...امــّــــا...یه جوری برات سنگ صبوره...که هیچکدوم از رفیقای واقــعیـتـــ..به گرد پاش هم نمی رسن …
فقط دعا کن کارم جور شه تا دخترمو بگیرم و برم 

فکر کنم میتونی دخترتو بگیری ازش ..چون گفتیمواد میکشه .. ولی خب من جدا شدم ..۸ ماهه... که چی اخه😔

طلب هم میکنم اما اصلا براش مهم نیست گلم دیگه خودم خسته شدم انقد بهش گفتم با هرروشی که فکر کنی من جلو ...

آجی بیا اونو بهت بگم چیکار کن ...

بچه داری یا نه ..باز از اینکه باشه و کاری نکنه بهتره بخدا

نه خوشبخانه