2821
2789
عنوان

خودکشی.....

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 58 پست
اصلا درد من همینه که این مشکلو فقط من دارم  به هرکی توی فضای مجازی میگم تعجب می‌کنه.....هرکی ه ...

اعتماد به نفس نداری مرد وگرنه هرچیز کم اهمیتی رو واسه خودت اینجوری بزرگ نمیکردی چرا کفر نعمت میکنی همینکه سالمی بینایی شنوایی داری سر پای خودتی نفس می‌کشی باید هرلحظه خداروشکر کنی ما یه استاد داریم فلج هستن و یه چشمش بینایی نداره اما ایشون اونقدر اعتماد به نفس دارن و شاکر هستن که به گفته ی خودش هیچکدوم از این مشکلات براش اهمیت نداره و همینکه خدا بهش فرصت حیات و استفاده از این زندگی که فقط یکبارم اتفاق میوفته شکرگذار و خوشحاله اونقدر شخصیت زیبایی داره که واسه ما دانشجوها هیچکدوم از مشکلات جسمانی این شخص مورد توجه نبوده!

شخصیت و سیرت باید زیبا باش رو این دوتا خیلی کار کن

همین مردمی که میگی عیب میگیرن و یا مثلاً تیکه کنایه میزنن هیچکدوم از درد های ما براشون اهمیت نداره باور کن اگر بمیریم همینا تو مراسم ختم بفکر رنگ نوشابه هاشون هستن 

آنقدر مردم براتون مهم نباشه 

زندگی کنید!

😔من به خاطر همین جامعه رو ترک کردم....حتی تو فکرم دانشگاه رو بپیچونم  اینقد که همه بد نگام می ...

شما خودت باعث این نگاه هایی

خودت خودتو دوست داشته باش به خودت احترام بزار رو اعتماد به نفست کار کن ببین دید آدما چقد روت فرق میکنه

میدونی چیه داری تلقین میکنی ضعیفی به خودت اینو داری تلقین میکنی که من نمیتونم 

آدما انقد خودشون درگیر مشکلاتن شاید اصلا متوجه نباشن ولی تو خودت داری این باور رو تو ذهنت میسازی 

وگرنه بزرگی سر شما برای کشی نه نون و آب میشه نه باعث میشه تایم بزارن فکر و خیال بکنن 

خواهش میکنم یکم فقط یکم بشین به افکار مثبت فکر کن و جذبشون کن 

مردم بیکارن مگه خودت ببین فکرت در مورد خودت چیه به درک افکار بقیه 

پاشید و خودتون رو لوس نکنید لطفا 

قرصه یادتون نره منحدم کردنش

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به سختی جور کردی  ولی یه یاعلی میگی و میبری پرتش میدی  لعنت خدا به شیطون بکن این رفتارا ...

راستش ببخشید اینو میگم ولی من حتی میترسم نتونم ازدواج خوب داشته باشم....

اعتماد به نفسی واسم نمونده...

هرکسی دوست داشت لطف کنه درباره تاپیکام نظر بده.منم راجع به کنکور تجربی هرچقدر در توانم باشه راهنمایی میکنم🙏
فکر این چیزا رو هم نکن فاز نگیر قرص بخورم و فلان پسر خوب! خدا که نمیگه چشم بیا تا بریم! یموقع مشکلات ...

برطرف نمیشه

حتی عمل هم نمیشه

این قرص بدون برگشته....می خوابم و دیگه بیدار نمیشم 

هرکسی دوست داشت لطف کنه درباره تاپیکام نظر بده.منم راجع به کنکور تجربی هرچقدر در توانم باشه راهنمایی میکنم🙏
راستش ببخشید اینو میگم ولی من حتی میترسم نتونم ازدواج خوب داشته باشم.... اعتماد به نفسی واسم نمونده ...

اوووو کوتا ازدواج شما حالا خیلی راه داری 

برو و تلاش کن برس به اونجایی که میخای 

نیمه ی گمشده هم تشریف میاره 

اعتماد به نفس و خودت باید برای خودت بخوای 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

روانشناس هم رفتم حرفاش بیشتر خوردم کرد قرصی که من خریدم اصلا درد نداره....

موقع خروج جان از بدن طبق شواهد انسان دردناک ترین و زجرآورترین لحظه حیات رو به مماتش رو میگذرونه توی این لحظه اغلب کسانی که خودکشی میکنند پشیمون هستن و تقاضای کمک و ابراز ندامت میکنن ولی اون لحظه دیگه خیلی دیره............

عذاب قبر و حساب کتابه اخروی هم که بماندد......

اعتماد به نفس نداری مرد وگرنه هرچیز کم اهمیتی رو واسه خودت اینجوری بزرگ نمیکردی چرا کفر نعمت میکنی ه ...

خب منم دل دارم.یه جاهایی کم میارم

تو ایران طرف قطع نخاع هم بشه باز بهش میگن خدارو شکر کن زنده ای.....

اما زندگی به چه قیمت

شما خودت باعث این نگاه هایی خودت خودتو دوست داشته باش به خودت احترام بزار رو اعتماد به نفست کار کن ...

من حتی یه خیابون هم نمیرم....

وقتی مردم منو نمیشناسن اما تا از کنارشون رد میشم ینی ی چیزی هس....

بی دلیل هم که آدم نمیشه خودشو دوست داشته باشه ک

خب منم دل دارم.یه جاهایی کم میارم تو ایران طرف قطع نخاع هم بشه باز بهش میگن خدارو شکر کن زنده ای... ...

مگه من گفتم دل نداری مرد حسابی

من دارم میگم اشخاصی با چنین مشکلات حادی دارن زندگی میکنن و چقدر موفقن بعد شما بخاطر فرم سر داری میگی خودکشی🤣🤣🤣 

به خودت بیا مرد

رو شخصیتت کارر کن بابا این حرفا چیه میزنی

برطرف نمیشه حتی عمل هم نمیشه این قرص بدون برگشته....می خوابم و دیگه بیدار نمیشم 

برطرف میشه این حرفها رو نزن تو این دنیایی که همه چیز داره پیشرفت میکنه خودت گفتی عمل داره ولی هزینش زیاده و پر ریسکه پس نگو که نمیشه، بعدشم مثله بچه ها حرف نزن فکر بکن ، میخابم و بیدار نمیشم یعنی چی! اگه بدتر شد و بجای اینکه بیدار نشی یه قسمتی از بدنت از کار بیفته چی؟؟ بهش فکر کردی؟؟

من حتی یه خیابون هم نمیرم.... وقتی مردم منو نمیشناسن اما تا از کنارشون رد میشم ینی ی چیزی هس.... ب ...

اگر جای اون دوست من که چقدر دختر زیبا و پوست بلوری چشمای رنگی موی بلند هرچقدر از زیباییش بگم کم گفتم ایشون در حادثه آتش سوزی کل زیباییش صورتش بینی لب همه چیشو از دست داد اون حور و پری یه شبه شد کسی که مردم بهش میگفتن شما قربانی اسیدپاشی هستی؟!

در این حد 

ولی این دختر یه چیز داشت اونم شخصیت قوی ، اعتماد به نفس ، و شکرگذار بودن برای چی؟ برای اینکه خدا شانس دوباره برای زندگی بهش داد 

این ظاهر و جسم یه شبه خوراکه مور و ملخ میشه مهم عقل و معرفت و اخلاقِ اینهاست که موندگاره 

ضمن اینکه شما ظاهرتم خوبه خودت به خودت ایراد میگیری

من حتی یه خیابون هم نمیرم.... وقتی مردم منو نمیشناسن اما تا از کنارشون رد میشم ینی ی چیزی هس.... ب ...

اشتباه پشت اشتباه 

مردم مهم تر از خودتن آره ؟

برطرف میشه این حرفها رو نزن تو این دنیایی که همه چیز داره پیشرفت میکنه خودت گفتی عمل داره ولی هزینش ...

گفتم...ولی مطمئنم نتیجه ای که میخوام رو نمی‌گیرم

فقط یه جراح ایرانی این کارو انجام میده....بعدم تا وقتی 100 و خورده ای میلیون واسه من دانشجو جمع شه چیکار کنم؟من فکمم مشکل داره(تکلمم...)واسه ارائه پایان نامه هم از همین الان خوف ورم داشتن

با توجه به رشتم و پرس و جو از دوستام فهمیدم که یک ساعت بعد مصرف قرص سکته قلبی رخ میده و تموم....هیچ ریسکی وجود نداره

واسه همینه فروش آزادش ممنوعه..

اگر جای اون دوست من که چقدر دختر زیبا و پوست بلوری چشمای رنگی موی بلند هرچقدر از زیباییش بگم کم گفتم ...

خب همچین مواردی استثنا هستند مثل من

هرکسی تحملش رو ندارم که

من از۱۷ سالگی تا الان افسرده بودم بسم نیس؟

شما که منو ندیدین میگید الکی ایراد میگیرم...

عکسا دروغ میگن؟مردم دروغ میگن؟نگاهای بقیه؟؟سایه سرم؟؟آینه؟؟همش دروغه؟؟

از دیدن خودم متنفرم