2821
2789
عنوان

خودکشی.....

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 58 پست
اشتباه پشت اشتباه  مردم مهم تر از خودتن آره ؟

نه خب اما حداقل اینه که جوری نباشم که جلب توجه کنم همینم خواسته زیادی نیس که

هرکسی دوست داشت لطف کنه درباره تاپیکام نظر بده.منم راجع به کنکور تجربی هرچقدر در توانم باشه راهنمایی میکنم🙏

تاپیکاتو خوندم این سوالا رو میشه جواب بدی

۱:تو که دیگه نهایت رشته خوب رو قبول شدی چرا میخاستی پشت بمونی؟ گفته بودی بخاطر وضعیتم ،خب میخاستی پشت بمونی که چی بشه؟ مشکلت حل میشد؟

۲:جمجمت فقط ظاهری مشکل داره یا چیز دیگه اییم هست  

۳:چرا میگی روانشناست بد بوده؟ 

۴:تکلمت چه مشکلی داره؟ در چه حدیه بقیه هم متوجه بشن؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تاپیکاتو خوندم این سوالا رو میشه جواب بدی ۱:تو که دیگه نهایت رشته خوب رو قبول شدی چرا میخاستی پشت ب ...

۱-از حضور توی دانشگاه میترسیدم و میترسم(از جامعه فراری ام) میخواستم فقط تنها باشم....تو خونه....مشکلمم حل نشده و نمیشه

۲-ظاهری هست و حین مطالعه یا کار با گوشی گاها اذیت میشم(گردنم درد می‌کنه که به خاطر وزن سرم هست)

۳-گف که تغییر رشته بدم....یا با همین رشته برم توی ارتشی جایی که بیمار مجبور باشه منو به عنوان پزشک انتخاب کنه(کلا حرفاش منطقی نبود...)

۴-دندونام بهم ریختگی داره و ارتودنسی میخواد واسه همین فک پایینم اومده جلو(از نیم رخ هم معلومه)واسه تکلم هم کلماتی مثل س،ز،چ،ج رو خوب تلفظ نمیکنم.واضحه و بقیه هم راحت متوجه میشن واسه همین همیشه ساکتم (کلا از فرم حرکت فکم معلومه....)

هرکسی دوست داشت لطف کنه درباره تاپیکام نظر بده.منم راجع به کنکور تجربی هرچقدر در توانم باشه راهنمایی میکنم🙏
۱-از حضور توی دانشگاه میترسیدم و میترسم(از جامعه فراری ام) میخواستم فقط تنها باشم....تو خونه....مشکل ...

خب ببین اول از همه میخام بگم که درکت میکنم ، حس میکنم اینکه بقیه بگن نه تو اشتباه میکنی و درکت نکنن بیشتر عذابت بده  و ترحم امیز باشه ، اینکه بپذیری به اندازه اینکه نپذیری کمتر عذاب میده ادمو تا اینکه بگی نه من خوبم و ایرادی ندارم البته منکه ندیدم از روی حرف هات متوجه شدم که به گفته خودت حتمن چیزی هست که از دیدگاه بقیه غیر عادی هست.

گفته بودی که زشته پسر دنبال این عملا باشه! از حرفت تعجب کردم اینکه ادم در تلاش باشه تا مشکلش رو برطرف کنه خیلی هم چیز خوبیه.

و اصل ماجرا ، توی تاپیکت گفته بودی دکتر نرفتی! این حرف واقعا باز هم باعث تعجبم شد اگر ایرادی هست چرا تا به حال براش دکتر نرفتی؟ خانواده هم پیگیری نکردن؟ علتش رو برام بگو حتمن. نشستی یه گوشه و با خودت میگی هیچکسی مشکل منو نداره هیچکسی عمل نمیکنه خیلی پر ریسکه و فکر میکنی خیلی ادم کمیابی هستی و فقط تو این مشکل رو داری نه خیر اینطور نیست شما اول یه دکتر برو یه ویزیت که دیگه هزینه ان چنانی نداره قطعا تو این دنیای در حال پیشرفت مشکل تو خیلی پیش پا افتادست و قطعا قابل درمانه اگر انقدر ایه یاس نخونی! نمیشه هیچکاری نکنی و انتظار داشته باشی همه چی حل بشه ، ناامید نباش از کجا مطمئنی نتیجه نگیری؟؟ ایران هم که دیگه خودت میدونی بهترین متخصص های جهانو داره توی پزشکی، لجبازی نکن با خودت

تکلمت رو هم که دیگه خیلی لوس نشو ارتودنسی لازم داره مشکل حادی نیست😐

درست رو بخون و بخاطر اینکه بقیه نگاه میکنن یا چی میگن لگد نزن به ایندت اعتماد به نفستو ببر بالا برو باشگاه ، من فکر میکنم کلاه یا مدل مو هم قطعا میتونه تاثیر گذار باشه گفته بودی کلاه بدتره ولی حس میکنم کلاه باشه حتمن تاثیر گذاره تا زمانی که دنبال کارهای دکترتی میتونی این روش ها رو امتحان کنی تا کمتر توی چشم باشی درسته میدونم میفهمم سخته نگاهای بقیه حرف هاشون ولی خب باید بدونی که هست و کاریش نمیشه کرد نگاه و حرف بقیه رو. راجب هزینه هم انقدر حرص نخور قطعا با خانواده هم که مطرح کنی با وامی،  طلایی،  خیریه ای قطعا قابل حله.

انقدر هم نترس و نگو که من دیگه ازدواج نمیکنم و تا اخر عمرم تنهام تو تلاش کن مشکلت رو بهبود بدی قطعا این ترس هاتم از بین میرن.

در مورد فکر هایی که داری هم روانشناستو عوض کن اگه با اون راحت نیستی برو یه تراپیست دیگه این  کار هم از نظر روحی خیلی کمک کنندس.

خب ببین اول از همه میخام بگم که درکت میکنم ، حس میکنم اینکه بقیه بگن نه تو اشتباه میکنی و درکت نکنن ...

عمل فک اینا که راحته ولی عمل جمجمه مثل برداشتن توموره.پس قطعا ریسکش بالاس....

خونوادم که پیگیر نبودن خودمم دکتر خوب نمیتونم برم چون فقط یکی هس که اونم میگه عمل....با دارو که سرو کوچیک نمیکنن

معلومه که هیچکس مثل من نیست این همه تو اجتماع بودم آدمی مثل خودم ندیدم...(حتی توی آمارها هم سایز سر رو کوچیک تر از مال من گفتن)

اتفاقا واسه تکلمم رفتم دکتر...گف اول ارتودنسی دوسال بعدش جراحی فک....هزینه ارتو ۶۰تومنه جراحی جفت فک هم که جای خود داره...

کلاه هم سرو بزرگتر نشون میده

موهامم همیشه تو پیشونیمه اما باز تاثیری نداشته

همین که نمیشه کاریش کرد آزارم میده خب چرا من باید تاوان ازدواج فامیلی پدرومادرم رو بدم همین نگاها توی کلاس دانشگاه دیگه به اوج میرسه...

خونوادم شهرستانن همچین پولی ندارن وام این رقمی واسه این کارها نمیتونن بگیرن😔

سلام برادر، صد و خورده ای پولی نیس راحت میتونی وام بگیری این مبلغو از بانک، من اگه جای تو بودم میرفتم تهران پیش چند تا دکتر فوق تخصص خودمو نشون میدادم و حداقل میفهمیدم که قابل درمان و عمل هست یا نه، اگه آره میومدم پیگیر یه وام دویست میلیون تومنی میشدم بعدش شده کارگری میکردم قسطامو پرداخت میکردم. دستاتو بذار رو زانوهات و بلند شو و به فکر سازندگی باش، امیدوار نباش خانواده برات کاری انجام بدن

داداش میفهمم چی میگی ۴ بار خودکشی کردم همین الان ۱۰ ورق قرص کلونازپام ۲ دارم 

واقعا هیچی برام خوشحال تر از مرگ نیست 

به زودی انجام میدم خسته از زندگی که دارم ۲۷ سالم و کاش هیچ وقت والدین بی‌مسئولیتی که دارم ۴ تا بچه نمی آوردن که من آخریش هستم و معلوم نبود سرشون کجا همیشه گرم بود و همیشه دعوا مسخره بازی ایشالا هرکی میخواد بمیره زود تر به آرزوش برسه

عمل فک اینا که راحته ولی عمل جمجمه مثل برداشتن توموره.پس قطعا ریسکش بالاس.... خونوادم که پیگیر نبود ...

من نمیفهمم چرا نبردنت دکتر؟ نکنه ایرادت بزرگ و تو چشم نیست؟ خانوادت متوجهن که مشکل داری یا نه؟

سلام برادر، صد و خورده ای پولی نیس راحت میتونی وام بگیری این مبلغو از بانک، من اگه جای تو بودم میرفت ...

سلام

واسه من خیلی پوله....کل تراکنشام این رقم پول نشده که بخوام و بتونم به این راحتی اینقدر وام بگیرم

بعدشم دانشگاه رفتن تایمی واسه کار کردن نمیزاره که

اون عملی‌ که من میخوام هم ریسکش بالاس و هم اینکه فقط یه دکتر تو ایران این کارو انجام میده... که نتیجشم تغییر آن چنانی نیست

من نمیفهمم چرا نبردنت دکتر؟ نکنه ایرادت بزرگ و تو چشم نیست؟ خانوادت متوجهن که مشکل داری یا نه؟

اگه غذا خوردن هم اجباری نبود غذا هم نمی‌خوریم...خیلی بهشون گفتم ولی میگن کی نگاه میکنه؟همه سرشون تو کار خودشونه....

همینقدر بی منطق

مادرم میگف وقتی هم به دنیا اومدم همین مشکل رو داشتم...بردنم بهداشت گفتن عادیه...بعد من گردنم ضعیف بوده هی سرم خم می‌شده رو شونه هام و....بعد پدربزرگم اومده منو ببینه تشخیص داده به خاطر بزرگی سرمه که گردنم نمیتونه نگهش داره...بعدش هیچ دکتری نبردنم

پدربزرگمم دکتر نیس ولی به حرفش اتکا کردن

بهداست گفته عادیه چرا ؟ 

دیگه من در جریان نیستم

بیشتر رشد سرم بعد از دوران بلوغم بود...

شما نشستی از روی حرف اینترنت داری تصمیم گیری میکنی، یه نفر خوب گفت توی تاپیکت، برو پیش چند تا  از بهترین فوق تخصصای تهران نمیشه که بدون معاینه از رو حرف اینترنت که میگی امار اینو میگه و هیچکسی مثل من نیستو ، ریسک داره تصمیم بگیری که! برو معاینه بشو اونا خودشون تخصص دارن تو این زمینه بعد از معاینه وضعیتت میگن مورد مثل شما داشتن یا نه ، میگن که بعد از عمل چقدر بهبودی هست شما از کجا میدونی جزئی تاثیر داره؟ از کجا معلوم با عمل قشنگ به حالت نرمال نمیشه برگشت؟ از کجا میدونی خیلی پر ریسکه  وقتی معاینه هم نشدی!  از کجا میدونی فقط یه دکتر تو کل ایران اینکارو انجام میده؟همه این حرف ها رو فقط  از اینترنت در اوری 

همینطور نشستی هیچکار نمیکنی مدام میگی نه و نه و نه

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز