2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 28 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم خدارو میخواد هم خرمارو حس میکنم برای اینکه از دستش نده از هر لحاظی تامینش میکنه که فکر رفتن به سر ...

نمیدونم ینی طلاق نمیگرف خب برا چی بمونه بره ک بهتره وقتی همش با زنای دیگس بخاطر رابطه

هیچوقت قضاوت نکن وقتی با کفشهای کسی راه نرفتی

خوبه دیگه الان هر کثافت کاری ای میشه میگن هییییس هیچی نگید قضاوت نکنید! کفش و این حرفا......

همینه قبحش ریخته و فساد همه جارو برداشته

خیانت در هر شکلی هییییچ توجیهی نداره هیییچ توجیهی

گناه و کثافت رو عادی سازی نکنید 

لطفااااا

خدایم💜فرزندانم💜وطنم💜
خوبه دیگه الان هر کثافت کاری ای میشه میگن هییییس هیچی نگید قضاوت نکنید! کفش و این حرفا...... همینه ...

فکر کنم منظورش این بود که خانمه رو قضاوت نکنیم 

اختیست، تلفظ فرانسه ی آرتیست(هنرمند) هست.
خوبه دیگه الان هر کثافت کاری ای میشه میگن هییییس هیچی نگید قضاوت نکنید! کفش و این حرفا...... همینه ...

دختر فامیلمون چن سالیه ازدواج کرده شوهرش پرستار بود شبا ب بهانه شیفت میرف خونه زنه دختره با داداشش مچشو گرف جدا شون

نمیدونم ینی طلاق نمیگرف خب برا چی بمونه بره ک بهتره وقتی همش با زنای دیگس بخاطر رابطه

اگه نمیدونه طبیعیه که بمونه سرزندگیش ولی اگه میدونه شاید ذهنیت بازی داره با خیانت مشکلی نداره یا قصدشو داره ولی نمیتونه 

خیلی متعصبی  هر انسانی میتونه اشتباه کنه معصوم نیستیم که

حتی خیانت؟

اونم زمانیکه به کس دیگه متعهد هستی

بری با یکی دیگه؟!

خب جداشو بعد به برنامه هات برس

خیانت جز کثافت هیچی نیست

ترجیح میدم تو این زمینه متعصب باشم و زندگی خودم و بقیرو به لجن نکشم  

خدایم💜فرزندانم💜وطنم💜