sara_81 مدیر عضویت: 1400/05/14 تعداد پست: 4654 عنوان خیانت | مشاهده متن کامل بحث + 28 بازدید | 26 پست مردی ک زنشو مسافرت خارجی میبره هر چی بخواد فراهم میکنه از لباس و اینا گرفته تا ژل و عمل و... زنه هم خوشکله ولی خیانت میکنه چیه ینی دوسش نداره درک نمیکنم فاز مرد رو من خیلی ب زنه حسودی میکردم تا این که اینو فهمیدم 1402/08/18 | 19:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aryana1234 عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 11171 یعنی با عروی عمش رابطه داره؟ در چه حد؟ پسرعمش در جریان نیست؟ پسر عمش ی بی غیرته فکرکنم رابطه کامل INTP(منطق دان)
sara_81 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/14 تعداد پست: 4654 هم خدارو میخواد هم خرمارو حس میکنم برای اینکه از دستش نده از هر لحاظی تامینش میکنه که فکر رفتن به سر ... نمیدونم ینی طلاق نمیگرف خب برا چی بمونه بره ک بهتره وقتی همش با زنای دیگس بخاطر رابطه
پریییییبیییی عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 4323 هیچوقت قضاوت نکن وقتی با کفشهای کسی راه نرفتی خوبه دیگه الان هر کثافت کاری ای میشه میگن هییییس هیچی نگید قضاوت نکنید! کفش و این حرفا......همینه قبحش ریخته و فساد همه جارو برداشتهخیانت در هر شکلی هییییچ توجیهی نداره هیییچ توجیهیگناه و کثافت رو عادی سازی نکنید لطفااااا خدایم💜فرزندانم💜وطنم💜
پریییییبیییی عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 4323 نمیدونم ینی طلاق نمیگرف خب برا چی بمونه بره ک بهتره وقتی همش با زنای دیگس بخاطر رابطه آخرش بنده خدا خانومه یه بیماری مقاربتی میگیره خدایم💜فرزندانم💜وطنم💜
اختیست2 عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 1480 خوبه دیگه الان هر کثافت کاری ای میشه میگن هییییس هیچی نگید قضاوت نکنید! کفش و این حرفا...... همینه ... فکر کنم منظورش این بود که خانمه رو قضاوت نکنیم اختیست، تلفظ فرانسه ی آرتیست(هنرمند) هست.
sara_81 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/14 تعداد پست: 4654 خوبه دیگه الان هر کثافت کاری ای میشه میگن هییییس هیچی نگید قضاوت نکنید! کفش و این حرفا...... همینه ... دختر فامیلمون چن سالیه ازدواج کرده شوهرش پرستار بود شبا ب بهانه شیفت میرف خونه زنه دختره با داداشش مچشو گرف جدا شون
پارلا11 عضویت: 1394/02/18 تعداد پست: 508 خوبه دیگه الان هر کثافت کاری ای میشه میگن هییییس هیچی نگید قضاوت نکنید! کفش و این حرفا...... همینه ... خیلی متعصبی هر انسانی میتونه اشتباه کنه معصوم نیستیم که
0tyty0 عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 302 نمیدونم ینی طلاق نمیگرف خب برا چی بمونه بره ک بهتره وقتی همش با زنای دیگس بخاطر رابطه اگه نمیدونه طبیعیه که بمونه سرزندگیش ولی اگه میدونه شاید ذهنیت بازی داره با خیانت مشکلی نداره یا قصدشو داره ولی نمیتونه
پریییییبیییی عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 4323 خیلی متعصبی هر انسانی میتونه اشتباه کنه معصوم نیستیم که حتی خیانت؟اونم زمانیکه به کس دیگه متعهد هستیبری با یکی دیگه؟!خب جداشو بعد به برنامه هات برسخیانت جز کثافت هیچی نیستترجیح میدم تو این زمینه متعصب باشم و زندگی خودم و بقیرو به لجن نکشم خدایم💜فرزندانم💜وطنم💜
پریییییبیییی عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 4323 دختر فامیلمون چن سالیه ازدواج کرده شوهرش پرستار بود شبا ب بهانه شیفت میرف خونه زنه دختره با داداشش م ... بنده خدا خدایم💜فرزندانم💜وطنم💜