2777
2789
سلام بچه ها من و عشقم امشب کات کردیم تمام شد چند روز دیگه میرم وسایلم از خونش جمع میکنم.

سلام.واقعا😓؟... هوووف

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

سلام.واقعا😓؟... هوووف

اره...شش روز رفت مسافرت فقط یبار زنگ زد گفتم چرا میگه قرارمون بود کم کم جدا بشیم منم گفتم اوکی همین الان میخوام جدا بشم میام وسایلم از خونت جمع میکنم دیگه جواب نداد

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره...شش روز رفت مسافرت فقط یبار زنگ زد گفتم چرا میگه قرارمون بود کم کم جدا بشیم منم گفتم اوکی همین ...

😥😥😕😕😕

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

😥😥😕😕😕

دیگه از لحاظ روحی نمیکشم نمی تونم رفتارهای سردش تحمل کنم بزار بره ببینم بهتر از من پیدا میکنه 

راضی ام ب رضای خدا من تمام سعیم کردم 

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.
دیگه از لحاظ روحی نمیکشم نمی تونم رفتارهای سردش تحمل کنم بزار بره ببینم بهتر از من پیدا میکنه  ...

اره ...منم میگم کسی میگ مثلا بزنگ و اینا بش فقط با دعا نمیشه میگم من همه تلاشمو کردم واسه موندش دیگ اگ خدا بخاد میاد....میگم تو بلدی پی وی عکس بفرستی؟ چطوری بفرستم بزنم رو چی..بلدنیستم

اره ...منم میگم کسی میگ مثلا بزنگ و اینا بش فقط با دعا نمیشه میگم من همه تلاشمو کردم واسه موندش دیگ ...

اینجا؟

امروز خاهرشو دیدم رفته بود اصلاح و ارایشگاه و رنگ ابرو و اینا... نمیدونم شاید میخاستن نامزد کنن ک دی ...

این باره سومع جوابت مینویسم اگ خدا بخاد ارسال بشع😐😐😐مرگ و زندگی دست خداس ولی خدارحمتش کنه به موقع بود فوتش...

براهمه بچهاتایپیک حدیث کساچله برداشتم اسم توام نوشتم ان شاالله حاجتت بگیری❤️

اشتباه گفتن.بابا ب ولادت حضرت زهرا(س)۱۸ روز مونده اما تو بخون.حالا اون روز تموم نشه اشکال نداره که ...

عه واقعا پس چرا من دیدم نوشته بود چهل روز میشه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

به نیت شما میخونم حدیث کسارو ان شاالله حاجتتون بگیرین...

من دیگه واقعا ب جایی رسیدیم خوب و بد روتشخیص نمیدم خداخودش مارو بذاره توراه درست❤️❤️

سلام بچه ها من و عشقم امشب کات کردیم تمام شد چند روز دیگه میرم وسایلم از خونش جمع میکنم.

غصه نخور ان شاالله که خیر برات پیش میاد.

هرچندمیدونم همه شهرهم بگن نمیشه غصه نخورد اما خودت باخودت رفیق باش

عه واقعا پس چرا من دیدم نوشته بود چهل روز میشه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ به نیت شما میخونم حدیث کسارو ان ...

عزیززززم مررررسیییی

❤😍

انشالله همش حل میشه❤

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
امروز چ کردی دختری؟؟؟

ببین صلوات فرستادم و فک کنم یکمم بفرستم

نماز باطل السحر هم روز چهارمشه

شب میخونم انشالله

ان شاالله😍❤️😘

تو چیکار کردی؟؟؟؟

فاطمه میگم دیگه چله برندار تا چله های دیگت تموم شه بعد دوباره چندتا شروع کن

اینطوری فک کنم بهتره(درمورد همون حرفت ک دیروز گفتی)البته نظر منه ها.نظر خودت محترمه