2777
2789
یکی از اشناها فوت شده..روضه کنسل شد خیلی نزدیکه..نذریا رو دادیم مسجد الان...فک نکنم الان نامزد کنن د ...

خدا به همگی وخصوصا خانوادشون صبربده...

نگران نباش وقتی این اتفاقا میوفته یعنی خدا برات برنامه داره غصه نخور

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خدا به همگی وخصوصا خانوادشون صبربده... نگران نباش وقتی این اتفاقا میوفته یعنی خدا برات برنامه داره ...

ممنون عزیزم 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

از صلواتات بهم بگو من هنوزم حواسم بهت هستااا😅😅

وای فاطمه امروز از ظهر دلم انقدررر گرفته بود.نمیدونم چرا.اصلا دلم اشوب بود انگار.خیلی کم صلوات فرستادم. یکم بیشتر از ۲۰۰ تا. دقیقشو یادم نیست

انشالله فردا جبران میکنم❤

تو چیکار کردی؟؟؟

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
وای فاطمه امروز از ظهر دلم انقدررر گرفته بود.نمیدونم چرا.اصلا دلم اشوب بود انگار.خیلی کم صلوات فرستا ...

عزیزمممممم چرا ؟؟؟

من همه رو انجام دادم نوشته بود ازامروز حدیث کساشروع کنیم ولادت حضرت فاطمه میشه چهل روز منم شبی خوندم...

الی میگن اگر چندتاختم باهم داشته باشی حاجت نمیگیری و این حرفا بنظرت درسته؟!

همه اعمالمو ب جز صلواتام انجام دادم

قربونت گلی❤️ ازخودت بهمون خبربده

امروز خاهرشو دیدم رفته بود اصلاح و ارایشگاه و رنگ ابرو و اینا... نمیدونم شاید میخاستن نامزد کنن ک دیگ اینجوری شد.....تو خوبی چ خبر؟

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

عزیزمممممم چرا ؟؟؟ من همه رو انجام دادم نوشته بود ازامروز حدیث کساشروع کنیم ولادت حضرت فاطمه میشه چ ...

اشتباه گفتن.بابا ب ولادت حضرت زهرا(س)۱۸ روز مونده

اما تو بخون.حالا اون روز تموم نشه اشکال نداره که

ببین کلا خیلی حرفا میزنن.منبعش مشخص نیس که دقیق.ب نظرمن کلا بهتره ادم اون چیزی ک فک میکنه درسته رو انجام بده.حالا یکی میگه ۳ روز اخر ماه چله نگیر،اون یکی میگه باهم چله برندار و... کلا اگه بخوای ب هرحرفی گوش بدی هیچ کار نمیتونی بکنی

خودت فک کن ببین ب نظرت درسته یا نه

من خودمم این جریان نگرفتن چندتا چله رو باهم شنیدم.شاید ب خاطر این میگن ک اگ حاجت نگیری ناامید میشی.چون از چندتا چله حاجت نگرفتی.نمیدونم

البته واقعا ادم نباید ناامید بشه.دیگه گناهی بزرگتر از ناامیدی از رحمت خدا داریم؟

تو هرجور دوست داری ادامه بده دیگه.ببین دل و عقلت چی میگن

افرررین ک انجام دادی😍😍😍والا منم نمیدونم چرا دلم گرفته بود.انشالله فردا جبران کنم

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
بچه ها امروز سفره حضرت فاطمه رفتم، خیلی به یادتون بودم و دعاتون کردم، به خصوص ملکه پاییز و فاطمه و ز ...

سلام فاطمه جان.خوبي گلم ؟بخش كم فرصت پيش ميادبيام اينجا انقد كه دعا وختم برداشتم 

ممنونم عزيزدلم ممنون كه بيادمون بودي ان شاالله به حق خانوم فاطمه زهرا خودتم حاجت روا بشي وبه خواسته دلت برسي .

بچه ها امروز سفره حضرت فاطمه رفتم، خیلی به یادتون بودم و دعاتون کردم، به خصوص ملکه پاییز و فاطمه و ز ...

منم براي حاجت دلت آيت الكرسي ميخونم عزيزدلم ان شالله بزودي خبرحاجت روايي توبهمون بدي