سلام بچه ها من و عشقم امشب کات کردیم تمام شد چند روز دیگه میرم وسایلم از خونش جمع میکنم.
سلام.واقعا😓؟... هوووف
دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امیدارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم
اره...شش روز رفت مسافرت فقط یبار زنگ زد گفتم چرا میگه قرارمون بود کم کم جدا بشیم منم گفتم اوکی همین الان میخوام جدا بشم میام وسایلم از خونت جمع میکنم دیگه جواب نداد
میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.
اره...شش روز رفت مسافرت فقط یبار زنگ زد گفتم چرا میگه قرارمون بود کم کم جدا بشیم منم گفتم اوکی همین ...
😥😥😕😕😕
دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امیدارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم
دیگه از لحاظ روحی نمیکشم نمی تونم رفتارهای سردش تحمل کنم بزار بره ببینم بهتر از من پیدا میکنه ...
اره ...منم میگم کسی میگ مثلا بزنگ و اینا بش فقط با دعا نمیشه میگم من همه تلاشمو کردم واسه موندش دیگ اگ خدا بخاد میاد....میگم تو بلدی پی وی عکس بفرستی؟ چطوری بفرستم بزنم رو چی..بلدنیستم