2777
2789
یکی از اشناها فوت شده..روضه کنسل شد خیلی نزدیکه..نذریا رو دادیم مسجد الان...فک نکنم الان نامزد کنن د ...

انقد غصه نامزدی نخور، من یه دوستی داشتم همه کاراشون رو کرده بودن حتی مهمونای عروسی رو کارت داده بودن ولی 2 ماه مونده به عروسی همه چی به هم خورد، اینطور نیست که طرف نامزد کنه دیگه کار تموم باشه، الکی حرص نخور

انقد غصه نامزدی نخور، من یه دوستی داشتم همه کاراشون رو کرده بودن حتی مهمونای عروسی رو کارت داده بودن ...

وای ن اگ نامزد کرد دیگ هیچی... اگ نامزد کرد منم خاستگار اومد مجبورم قبول کنم...دعا کن😔برام

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ان شاالله عزیزمممممممممم... من فقط صلواتام مونده ان شاالله به حق حضرت فاطمه همگی حاجت رواباشیم و ب ...

انشالله عزیزم😍😍😍افرررین😍😍

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
بچه ها امروز سفره حضرت فاطمه رفتم، خیلی به یادتون بودم و دعاتون کردم، به خصوص ملکه پاییز و فاطمه و ز ...

آخیییی مهربون😍😍میشه بپرسم ساعت چند رفتی؟؟؟اگه اشکال نداره.چون من ظهر اینا خیلی حالم خوب بود کلا. همینجوری یه انرژی مثبت خاصی داشتم و امید زیاد و...

خواستم ببینم تو همون موقعا رفته بودی؟فک کنم از دعاهای توعه😍

انشالله ب حق حضرت زهرا(س)حاجت روا شی سریع❤😍

امروز همش اسم کاربریت تو ذهنم بوده تو همه دعاهام،انشالله همه چی درست میشه

وای ممنون قشنگم..برات ایت الکرسی میخونم 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

بچه ها امروز سفره حضرت فاطمه رفتم، خیلی به یادتون بودم و دعاتون کردم، به خصوص ملکه پاییز و فاطمه و ز ...

وای چقد خوشحالم‌ کردی 

ان شالله حاجت روا بشی گلم منم حرم همتون دعا کردن

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.
یکی از اشناها فوت شده..روضه کنسل شد خیلی نزدیکه..نذریا رو دادیم مسجد الان...فک نکنم الان نامزد کنن د ...

جدی میگی ؟؟؟ 

ببین همش مانع ایجاد میشه اینها همش نشونه ست

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.
جدی میگی ؟؟؟  ببین همش مانع ایجاد میشه اینها همش نشونه ست

ارع ی دفعه ای شد...انشلا ...  

نمی دونم تسلیت بهت بگم یا تبریک😬

😂مرسی واسه هردوتاش

بچه ها انشالله همین امشب خانم فاطمه زهرا(س)و اقا امام زمان(عج)پای نامه حاجت های هممون رو امضا کنند انشالله❤❤❤

بچه ها انشالله همین امشب خانم فاطمه زهرا(س)و اقا امام زمان(عج)پای نامه حاجت های هممون رو امضا کنند ا ...

ان شاالله