2777
2789
مثلا ی چیزایی از قیافه براش مهم بود ک میگم چیشد چطور قبول کرد واسه اون... چقد پوست سفید براش مهم بود ...

هیچ وقت نفهمیدم مردها فازشون چیه

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.
ما نمیشناسیم غیبت نمیشه  تو تیپ بزن بزار دختره بمیرع از حسادت  من جای دختر بودم نم ...

اون نیاد چرا..من روم نی تو جمع بمونم همه میدونستن باهاشم..اون ک نشسته تو خونش اینا با عزت و احترام رفتن ازش خاستگاری کردن...  ..تاپیک اخرم دوس داشتی سر بزن

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بعد هنوز با هم چت میکنید؟چرا رفته خواستگاری یکی دیگه؟ شما چرا هنوز باهاش حرف میزنی اخه؟

نه بابا الکی میگفت تا از من جدا بشه

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.
کجایی دختر خبری ازت نیس....

چ خبر .خوبی؟

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

سلام عزیزم‌خوبی.بهتری؟ استرس دارم ...روضه داریم دوسه روز دیگ ..اونا هم هستن هم مامانش و خاهرش هم خان ...

خبری از خودت هرازگاهی بهمون بده...انقدر خودتو داغون نکن ب خودت برس بیشتر حسرت نداشتنت بخورن

ن ..نمیخام غیبت کنم ولی نیس....تیپ بزنمم خودم مثدونم دلم چ خبره ...خودش میدونه عشقم چطورم .میدونست خ ...

لامصب دعا اثرداره...ی وقتایی حرف خودشونم براشون مهم نیس...

ولی تو قشنگی تیپ بزن ارایش نکن چون گفته ارایش نکنی فقط ساده و اما زیبا

مثلا ی چیزایی از قیافه براش مهم بود ک میگم چیشد چطور قبول کرد واسه اون... چقد پوست سفید براش مهم بود ...

فکرکنم مردا همشون رنگ و اندام براشون مهمه...

اثر دعاس بابا

و البته میگن از چیزی بدت بیاد سرت میاد 

اون نیاد چرا..من روم نی تو جمع بمونم همه میدونستن باهاشم..اون ک نشسته تو خونش اینا با عزت و احترام ر ...

برن خونش مهم اینه پسره عاشق توبوده و تورومیخاسته...

خدایی من جادختره بودم قبولش نمیکردم

فکر میکنی درسته بیوفتی وسط زندگی دونفر

الی من همواره درحال انجام دادنم😁😁

افرررررررررررین فاطمه افرررررررین

افررررین که انقدرررر پایبندی😍😍😍😍😍😍😍

انشالله زود زود زود همگییییی خوشگلا حاجت روا بشیم😍😍😍😍

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
هعی منم لحظه ایم ولی درکل شکرخداخوبم... توام انقدر استرس نکن خودتو اروم کن دوش بگیر دستت بذاررو قلب ...

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️