2777
2789
چشم حتماااااااا😍😍😍😍کاش حاجت رواییمون نزدیک باشه.کاش الان که اینو میگم خدا یهو بگه اشکال نداره حا ...

چشمت قشنگ عزیزممممم...

ان شاالله خدا بهمون لطف میکنه...

میگما ببخشید من دیگه خبرندادم هفته اینده هم میرم تهران نیستم اما قول همشون انجام میدم هرموقع تموم کردی صلواتاتو‌بهم خبربده باشه...

باش گلم .ممنون كه گفتي فاطمه جونم  من ناخونام تازگيا همش ميشكنه فك كنم از علايم كمبود ويتامين ...

قربونت برم...شکست ناخون نمیدونم اما خستگی،کسلی حتی افسردگی از کمبودویتامین د هس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام فاطمه چطوری؟؟؟ فاطمه میخواستم بگم اتفاقایی افتاد ک من تصمیم گرفتم از امروز اگه بشه انشالله ۷ ر ...

سلام خوشگلم خوبی؟؟

ببخشید من دیروز وقت نکردم بیام...

منم دوست دارم نماز حضرت زهرا رو بخونم.

چله حق شناس هم میگم هعی کارامو انجام بدم بعدش...

هفته اینده نیستم اصلا اما دروغ چرا استرس شروع کردنشم دارم منو مامانم یه وقتایی باهم پریود میشیم...

راستی بچها توگروه گفتن آخر ماه خوب نیست ختمی چیزی شروع کنیم هاااا...

اگ نماز رو استارت زدی حتما بهم خبربدیا

چشمت قشنگ عزیزممممم... ان شاالله خدا بهمون لطف میکنه... میگما ببخشید من دیگه خبرندادم هفته اینده ه ...

نههه راحت باش عزیزم

هروقت کلا تموم کردی خبر بده😍

چشم منم خبر میدم

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
سلام خوشگلم خوبی؟؟ ببخشید من دیروز وقت نکردم بیام... منم دوست دارم نماز حضرت زهرا رو بخونم. چله ح ...

مرسیییی عزیزم

ببین من میگم تو شروع کن انشالله خدا و امام حسین(ع)کمک میکنن حل میشه استرسات

ینی نمازو شروع نکنم چون اخر هفته س؟یا نماز اشکال نداره؟

مرسیییی عزیزم ببین من میگم تو شروع کن انشالله خدا و امام حسین(ع)کمک میکنن حل میشه استرسات ینی نماز ...

میگفتن سه روز آخر ماه قمری خوب نیست چیزی شروع کنیم..

بخاطر ماه قمری گفتم بذار تموم شه بعدشروع کن ان شاالله نشونه بیینی و زود حاجت روا بشی

میگفتن سه روز آخر ماه قمری خوب نیست چیزی شروع کنیم.. بخاطر ماه قمری گفتم بذار تموم شه بعدشروع کن ان ...

باش عزیزم انشالله همگی❤

کجایی دختر خبری ازت نیس....

سلام عزیزم‌خوبی.بهتری؟ استرس دارم ...روضه داریم دوسه روز دیگ ..اونا هم هستن هم مامانش و خاهرش هم خانواده دختره و دختره 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

سلام عزیزم‌خوبی.بهتری؟ استرس دارم ...روضه داریم دوسه روز دیگ ..اونا هم هستن هم مامانش و خاهرش هم خان ...

چ موقعیت بدی 

حسابی تیپ بزن 

دختر خوشگله؟

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.
چ موقعیت بدی  حسابی تیپ بزن  دختر خوشگله؟

ن ..نمیخام غیبت کنم ولی نیس....تیپ بزنمم خودم مثدونم دلم چ خبره ...خودش میدونه عشقم چطورم .میدونست خوشگل ترم نیی اون...همیشه میگف خوشگلترین دختزی.میگف اصلا ارایش هم نکن هیچی احتیاج نداری ولی چ فایده

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

چ موقعیت بدی  حسابی تیپ بزن  دختر خوشگله؟

مثلا ی چیزایی از قیافه براش مهم بود ک میگم چیشد چطور قبول کرد واسه اون... چقد پوست سفید براش مهم بود😂

ن ..نمیخام غیبت کنم ولی نیس....تیپ بزنمم خودم مثدونم دلم چ خبره ...خودش میدونه عشقم چطورم .میدونست خ ...

ما نمیشناسیم غیبت نمیشه 

تو تیپ بزن بزار دختره بمیرع از حسادت 

من جای دختر بودم نمی اومدم خونه شما 

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.