2777
2789
تو این روزا خیلی محتاج دعام، واسه مامانم دعا کنید دعا کنید حالش خوب بشه😭😭😭 شفا دادن برای خدا کار ...

شما تو تاپیک نازنین هستی؟؟؟

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
فدات میشم کههههه❤️❤️ منتظر خبرای خوبتم😉😉

منم همینطورررر😍😍😍😍باید خبرای خوب بدی هاا انشالله😍😍😍انشالله حس میکنم تااخر ماه رمضون ازت قراره خبرای خوب بشندم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ب تو گفتم گفتم دوسه بار دیدم ک یه موجودی ک خیلی بزرگ بود ینی مثل حیوون بود اما حیوون خاصی نبود ...

یاااااااااادم اومد ک بهت حتی گفتم ممکنه همونجا باشه توتایپیک نازنین جان

میدونی همه ی پوشه ها قاطی شدن🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اولش بگی یادم میاد مرسی ک وقت گذاشتی بازم گفتی...

ان شاالله ب لطف و کرم خدا باطل شدن ک ب کارافتادی...

دیگه بهش فکرم نکن اما گهگاهی ک میبینی راکد شدی ی باطل سحر انجام بده

منم همینطورررر😍😍😍😍باید خبرای خوب بدی هاا انشالله😍😍😍انشالله حس میکنم تااخر ماه رمضون ازت قراره ...

وااااااااااااای جدی میگی😍😍😍

شاید مامانم قراره بره حاجتمو بگیره بیاد

وای ک چقدر خوشحال شدم از حرفات الهی ک دلت شاد شه😍😍😍❤️❤️

یاااااااااادم اومد ک بهت حتی گفتم ممکنه همونجا باشه توتایپیک نازنین جان میدونی همه ی پوشه ها قاطی ش ...

چشم عزیزم

ب قول دوستم قدرت خدا از همه بیشترههههه

میدونی ما مشکلمون اینه دور خودمون میچرخیم. ایمان کامل و واقعی ب خدا نداریم. اول از همه هم من خودمو میگم ک گناهکارترینم

خیلی دوست دارم رو خودم کار کنم ک آرزوهامو رها کنم و توکل واقعیو انجام بدم و بچسبم ب خدا.چون فقط خداست ک میتونه حاجت ما رو بده

چون اون روز گفتی سریال یوسف پیامبرو میبینی اینو میگم. مثلا میبینی زلیخا ب چه خفت و بدبختی افتاد چنددددین سال. چون فقط عاشق یوسف بود. از وقتی آمون رو انداخت شکست و واقعااااااا امیدش ب خدا شد، خدا هم رحمت الهیشو ب بهترین شکل نصیب زلیخا کرد(جوون شد و پولدار شد و...)، هم یوسف رو ب بهترین شکل ب زلیخا داد(فک کنم بدونی ک یوسف شدیداااااا بعد از ازدواج زلیخا رو دوست داشت)

وااااااااااااای جدی میگی😍😍😍 شاید مامانم قراره بره حاجتمو بگیره بیاد وای ک چقدر خوشحال شدم از حر ...

ارهههه واقعا یه لحظه ب دلم افتاد😍😍😍انشالله عزیزم😍😍انشالله بهترین چیزا نصیبت بشه😍😍

چشم عزیزم ب قول دوستم قدرت خدا از همه بیشترههههه میدونی ما مشکلمون اینه دور خودمون میچرخیم. ایمان ...

من ی وقتایی اینجوری میشم اما زمانش کمه ولی خب واقا من خیلی گناهکارم خیلی زیاد خدا منوببخشه هرچی هم سرم بیاد حقمه...

اره خب یوسف میبینم و همیشه میگم عاشق واقعی زلیخا بود ولی خداهم دوسش داشت ک ی بار صداش زد جوابش داد پیامبرشو بخاطرش تنبیه کرد...

طوری ک خدا گفت در سه روز یوسف همون سختی ۳۰ساله زلیخارو کشید...

خدا ب دادمون برسه الهی

من ی وقتایی اینجوری میشم اما زمانش کمه ولی خب واقا من خیلی گناهکارم خیلی زیاد خدا منوببخشه هرچی هم س ...

خدا خیلی بزرگه. خودش بارها تو قرآن گفته میبخشم. فقط باید رو خودمون کار کنیم ک انقدر بهتر بشیم ک لیاقت این لطف خدا رو داشته باشیم

خدا خیلی بزرگه. خودش بارها تو قرآن گفته میبخشم. فقط باید رو خودمون کار کنیم ک انقدر بهتر بشیم ک لیاق ...

امیدوارم خدا بخاطر شماها ازمن بگذره...

اره درست میگی دوست قشنگم❤️❤️

امیدوارم خدا بخاطر شماها ازمن بگذره... اره درست میگی دوست قشنگم❤️❤️

خدا ب حق پنج تن ک پیش خدا مقام و مرتبه دارن ازمون بگذره انشالله❤