2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تاالا چیزی دیدی نشونه ای از سحر و دعا؟؟

فک نکنم

شاید اگه چیزی بوده خود ب خود باطل شده.چون گفتن امکان داره با خوندن دعا خود ب خود باطل بشع

من تنها موقعی ک نشونه دیدم(خواب دیدم)همون زمان بود ک نماز باطل السحر حضرت زهرا(س)رو میخوندم

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍

تو این روزا خیلی محتاج دعام، واسه مامانم دعا کنید دعا کنید حالش خوب بشه😭😭😭

شفا دادن برای خدا کاری نداره، حتی اگه دعای یه نفر به اون بالا می رسه  ملتمسانه میخوام دعا کنید تا برسه به اون بالا 

اجرتون با پنجتن

خدا خوبی بنده هاشو میخواد ، در حق هم خوبی کنیم تا خدا هم تمام خوبی هاشو نصیبمون کنه......... 

منم ب مامانم گفتم😂 نههه اصلا حاجتتو یه بار اولش بگی کافیه دیگه نائب فقط باید بخونه. لازم نیست کا ...

عه خب پس خیلی خوبه امیدوارم منومامانم پری شدنمون بهم نرسه بسکه من این روزا سروقت میشم😅😅😅😅

مرسی هستی عزیزمممم

من گوشیمو عوض کردم اون کاربریم بالا نیومد این جدیده هم هربار وارد میشم ازم اطلاعات میخواد.چکار کنم

سلام خوبی عزیزم

والا من دقیق بلد نیستم شرمنده

فک نکنم شاید اگه چیزی بوده خود ب خود باطل شده.چون گفتن امکان داره با خوندن دعا خود ب خود باطل بشع ...

خابت رو گفتی برامون؟؟

بسکه من حافظه دارممممم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

تو این روزا خیلی محتاج دعام، واسه مامانم دعا کنید دعا کنید حالش خوب بشه😭😭😭 شفا دادن برای خدا کار ...

سلام عزیزم براش حمد میخونم الهی به حق سه ساله کربلا شفا بگیره

عه خب پس خیلی خوبه امیدوارم منومامانم پری شدنمون بهم نرسه بسکه من این روزا سروقت میشم😅😅😅😅 مرسی ...

😂😍عزیزمممم تو هم مرسی هستی دوست خوب معنوی من😁😙😚😍

خابت رو گفتی برامون؟؟ بسکه من حافظه دارممممم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اره ب تو گفتم

گفتم دوسه بار دیدم ک یه موجودی ک خیلی بزرگ بود ینی مثل حیوون بود اما حیوون خاصی نبود یه چیزی مثل فیل یا اژدها(مثلا قدش اندازه ۳_۴ طبقه میشد و کلا گنده بود)پشت خونمون مییومد مثلا منو میگرفت تو دهنش بالا پایین میبرد اما نمیتونست بهم اسیب بزنه. ینی نمیتونست زخمیم کنه یا...

چندباریم ازش فرار کردم و نتونست گیرم بندازه