2777
2789
مرسی عزیزممم😍😘😗😚😙تو هم همینطوررررر😍😍😍 خوابو ب منم بگو دیگهههه😁

کلا رد دادماااااا

خوابش تلگرام بهت میگم اخه میترسم یکی بیاد بخونه بفهمه من کی ام چون خابش پخش شد تومحلمون 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ببین چله حق شناس عالیه اونم ب دلیل ترک گناهش اما اگه یه لحظه بعضی گناها رو انجام دادی ناامید نشو سر ...

ان شاالله ک قبول باهش و ب حق امام حسین خیلی زود بیای خاب خاهرتم برامون تعریف کنی...

میگما تو زمان پری بودنت نائب گرفتی؟؟؟

حتما سبک تر بشه اوضاعم انجامش میدم حتمااااا

کلا رد دادماااااا خوابش تلگرام بهت میگم اخه میترسم یکی بیاد بخونه بفهمه من کی ام چون خابش پخش شد تو ...

اهاااا باش عزیزم

فاطمه راستی من تموم کردما

امروز هیچ چله ای شروع نکردم

فقط سوره تکویر و صلوات فرستادم

انشالله اگه وقت بشه دوباره تا بخوابم چندین صلواتم میفرستم. اگه بشه از فردا چله و ختم ۳ روزه صلوات حضرت زهرا(س)رو شروع کنم عالیه

راستی تو اون لیست اتمام چله هام، دعای نادعلی کبیر رو هم باید میگفتم ک یادم رفت😂😍اونم ۱۰ ام تموم کردم😍

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
کلا نوید صفری هم گفته کاش زودتر با فضلیت زیارت عاشورا آشنا میشدم و اینا 

ارهههه اینو شنیده بودم

ببین اون خوابو نمیخواد بگی ها. چون معذرویت داری بهتره نگی کلا. خودم میدونم دیگه فضیلت زیارت عاشورا خیلی زیاده

حالا منم یه چیزی راجع ب زیارت عاشورا شنیده بودم ک انگار یه خانمی هرروز زیارت عاشورا میخونده. بعد مرگش امام حسین(ع)هرروز میرفته اون خانمو میدیده و جالب اینه میگفتن هروقت امام حسین(ع)میرفته پیش اون خانم، عذاب از ادمای کل اون قبرستونی ک خانم توش دفن بوده برداشته میشده

اهاااا باش عزیزم فاطمه راستی من تموم کردما امروز هیچ چله ای شروع نکردم فقط سوره تکویر و صلوات فرس ...

ایول بابا ایووووووول ماشاالله بهت الهی ک خیلی زود حاجت روا هم بشی...

گفتی سوره تکویر براچی خوبه؟؟؟

خیلی هم عالی ان شاالله ک همه دعاهاو ختمات مقبول حق باشن و بهترینا برات رقم بخوره عزیزجانم

ان شاالله ک قبول باهش و ب حق امام حسین خیلی زود بیای خاب خاهرتم برامون تعریف کنی... میگما تو زمان پ ...

ارهههه عزیزم چون دوتام نماز داره باید کسی جات بخونه دیگه

ایول بابا ایووووووول ماشاالله بهت الهی ک خیلی زود حاجت روا هم بشی... گفتی سوره تکویر براچی خوبه؟؟؟ ...

😍😍😍😍انشالله برا تو هم عزیزم

سوره تکویر برا این خوبه ک اگه سحر و جادو داشته باشید خود ب خود مشخص میشه. مثلا سحر رو پیدا میکنید و...

بذار خلاصه بهت میگم فدا سرمممممم😅😅 اینجوری بهت بگم میره ب خاب ی بچه از فامیلاشون میگه فلانی رو خا ...

فاطمع من خوندمش

سریع پاکش کن تا کسی نبینه

مرسی عزیزم ک گفتی عالی بود❤

ببینم مامانم قبول میکنه... باید حاجتت روهم ب نائب بگی؟

منم ب مامانم گفتم😂

نههه اصلا

حاجتتو یه بار اولش بگی کافیه دیگه

نائب فقط باید بخونه. لازم نیست کار دیگه انجام بده