2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ددر مورد شادی واقعی چطور از ته دل شاد باشم همیشه حالا همیشه نه ولی در کل شاد باشم

ببین قشنگم ما ازتایپیک حاجت روایی نازنین جان همدیگه رو پیدا کردیم و چون دوست داشتیم هرذوز باهم درتماس باشیم و بعضی افراد ناراضی بودن تایپیک زدیم و بعدشم گروه...

توهیچ ختمی داری؟؟؟

الان این حرفا یعنی چی یعنی چی که اونی که دوسش داری داره خواستگاری کس دیگه میره من متوجه حرفاتون نمی‌شم می‌شه واضح‌تر توضیح بدید مگه کسی که تو رو دوست داره خواستگاری کسی دیگه میره مگه میشه

الان این حرفا یعنی چی یعنی چی که اونی که دوسش داری داره خواستگاری کس دیگه میره من متوجه حرفاتون نمی‌ ...

هرکسی از احوالش گفته همه ازهم باخبریم تقریبا اینکه بخای باما همراه بشی خوبه...اما قشنگ بخون باهامون همراه بشی جریانو میفهمی

سلام عزیزم خوبی؟؟؟ ان بسلامتی عزیزممممم...اثر این استغفار رو دیدی؟؟؟ ان شاالله ک حاجت روامیشی نگرا ...

والا  چون من فعلا سر کار نمیرم توی اوضاع من خیلی تاثیر ی نداشته، بیشتر میخونم که فرصت های مالی خانواده بیشتر بشه که خدا رو شکر خدا داره راه رو باز میکنه ولی فعلا قطره چکونیه 😁 برای خودمم ازدواج خوب خواستم، دور قبل نزدیک نصفشون رو که گفته بودم برام خواستگار اومد ولی از نظر شرایط اعتقادی به هم می‌خوردیم، ولی برای همونم کلی ذوق کردم چون خیلی از شرایطی رو که میخواستم داشت به خدا گفتم همین فرمون رو  بری جلو اونی که میخوام رو بهم میدی ولی خدا فعلا خبری ازش نیست😍

جواب پیام بالاییتو نشد ریپلی بزنم  قربونت برم عزیزممممم الهی ک حاجت روا بشی ب زودی برات صلو ...

مرسی عزیزممم😍😘😗😚😙تو هم همینطوررررر😍😍😍

خوابو ب منم بگو دیگهههه😁

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
واقا این حالمو‌دوست ندارم ی چندروزب واقا عالی شد حالم اومدم گفتم باز پریشون حال شدم... خداخودش نذار ...

افرررررررین عالیه عالییییی😍😍😍

انشالله عزیزم😗😘

ان شاالله ک یادپ بمونه توفیق داشته باشم حتما میخونم و دعات میکنم عزیزمممم... خیلی تعریف از چله حق ش ...

ببین چله حق شناس عالیه اونم ب دلیل ترک گناهش

اما اگه یه لحظه بعضی گناها رو انجام دادی ناامید نشو سریع استغفار کن اما سعی کن گناه نکنی

من خودم نتونستم شرایطشو کامل انجام بدم اما خیلیییی آروم بودم. اصلا فک نمیکردم بتونم انجام بدم.مطمعنمممم ب برکت حضور امام حسین(ع)تونستم. یه خوابی هم خواهرم دید حالا انشالله اگه برآورده شد برات تعریف میکنم

ببین یه جاش دورکعت نماز هدیه ب امام حسین(ع)داره ک هررروقت اونو میخوندم حالم یه جوری بود انگار امام حسین(ع)دقیقا رو ب رو مه😍

روز اخر اما اصلا خوشحال نبودم یه غمی داشتم

اما درکل هرجورم بخونی یه آرامشی میده ک نگم برات😍

والا  چون من فعلا سر کار نمیرم توی اوضاع من خیلی تاثیر ی نداشته، بیشتر میخونم که فرصت های مالی ...

خب خیلی خوبه شرایط خانواده هم رو زندگی ما موثره منم الان بیکارم...

خب دیگه این نشونه بوده اونی ک تومیخای شاید زمان میخاد نباید ب این زودی ناامید بشی...

یادم رفت چندسالت بود؟؟؟

ان شاالله ک خیلی زود اونی میخای میاد و میای اینجا خوشحالمون میکنی😉❤️