2777
2789
میدونی من تصمیم دارم دعاتوسل و زیارت عاشورام روهمیشگی ادامه بدم باقران.... بازم بهترمیدونی خودت ها ...

وای دقیقاااا منم تصمیم دارم اگه بتونم زیارت عاشورا رو ادامه بدم همیشگی اگه خدا بخواد😍

فاطمه وقتی ک روز اخر زیارت عاشورای حق شناس بود انگار یه غم درونی داشتم عین جدا افتادن از امام حسین(ع)

حیف وقت و شرایطشو ندارم همیشه زیارت عاشورا رو ب روش حق شناس بخونم اما معمولیشو ک میتونیم هرروز بخونیم

من خیلی دوست دارم چله سوره یاسین و سوره حشر رو هم بگیرم.چون همیشه وسط چله.ولشون کردم متاسفانه.

میگم ب نظرت اشکال نداره از زمان پریود شروع کنیم؟

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
بهتری؟؟؟ منم دوروزه این سردردم خوب نمیشه... گلاب خیلی خوبه خیلی 

خوبم عزیزم...من امروز خداروشکر سردرد ندارم...

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سه روز پشت سرهم؟؟؟ من ی بار برداشتم ی روزه اما یه روز جواب نگرفتم خیلی ناامیدشدم...

منم یه بار یه روزه برداشتم

اما تو اینستا دیدم نوشته بود ۳ روزه

میخوای ۳ روزه رو هم برداریم دیگه

فاطمه ناامید نشو. ب این فک کن ک شاید زمان میخواد یا یه اتفاق بد از سرتون رد میشه بااین دعات

ما بزرگترین حاجتی ک از خداهامون میگیریم نزدیک شدن ب خدا و ائمه س دیگه😍

میدونی من تصمیم دارم دعاتوسل و زیارت عاشورام روهمیشگی ادامه بدم باقران.... بازم بهترمیدونی خودت ها ...

حالا میدونی تو اینستا چی دیدم

نوشته بود ک امام زمان(عج)گفتن بعد نماز ظهر یا عصر(اینجاش دقیق یادم نیست اما فک کنم نماز ظهر بود)سوره نوح رو بخونید. خیلی خوبه

تو کامنتام گفته بودن جواب گرفتن ازش

من خودم هیچی نمیدونستم‌. شانسی قرآن خوندنی چشمم بهش افتاد سوره کوتاهی بود. میخوای اونم بخون. منم سعی میکنم بخونم

سلام، منم امروز روز آخر استغفار امام صادقمه، ولی این چند وقته اصلا نتونستم درست صلوات امو بفرستم، ان ...

سلام عزیزم خوبی؟؟؟

ان بسلامتی عزیزممممم...اثر این استغفار رو دیدی؟؟؟

ان شاالله ک حاجت روامیشی نگران نباش.

منم دور سوم وچهارمم ولی خب بلاخره بی اثرنبوده هرچند نشونه نبوده شاید خدا سوپرایز یهویی دارع برامون...میگما حاجتت چیع میتونی بگی؟؟؟

وای دقیقاااا منم تصمیم دارم اگه بتونم زیارت عاشورا رو ادامه بدم همیشگی اگه خدا بخواد😍 فاطمه وقتی ک ...

جواب پیام بالاییتو نشد ریپلی بزنم 

قربونت برم عزیزممممم الهی ک حاجت روا بشی ب زودی برات صلوات میفرستم

و این پیامت خیلی عالیه ها واقعا خیلی خوب بوده که چله حق شناس روتموم کردی و این حال رو داشتی...میگما حاجت رواییذتم باید بیای بگی هاااااا...

اره بنظرم زیارت عاشورا و چیزایی ب دلته ادامه بده اخه باخابی ک از شاگردم تعریف کردن و چندجا دیگه شنیدم حیفم میاد تازنده نخونم زیارت عاشورا رو....

ن گلم هیچ اشکالی نداره بعضیا خودشون میگن تواین زمان شروع نکنن اما درکل هیچ ایرادی نداره عزیزم.

ان شاالله ک عاقبت ب خیر باشی

خداروشکر عزیزم ان شاالله همیشه تنت سالم باشه

فداتشم...تگت کردم من سوال پرسیدم اگ دوس داری بپرس

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

منم یه بار یه روزه برداشتم اما تو اینستا دیدم نوشته بود ۳ روزه میخوای ۳ روزه رو هم برداریم دیگه ف ...

واقا این حالمو‌دوست ندارم ی چندروزب واقا عالی شد حالم اومدم گفتم باز پریشون حال شدم...

خداخودش نذارع شیطون ناامیدمون کنه و ازهمه جارونده...

سردردم خوب بشه حتما انجام میدم اگه بشه میخام ب بهونه درس خوندن بمونم تواتاق هم خودمو پیدا کنم هم دعاهامو بخونم

حالا میدونی تو اینستا چی دیدم نوشته بود ک امام زمان(عج)گفتن بعد نماز ظهر یا عصر(اینجاش دقیق یادم نی ...

ان شاالله ک یادپ بمونه توفیق داشته باشم حتما میخونم و دعات میکنم عزیزمممم...

خیلی تعریف از چله حق شناس شنیدم سبک تر بشه اوضا میخونم واقعا جوابه؟؟؟؟