2777
2789
بله انجام میدم فکر و ذکرم شده فقط باطل السحر و نابودی دشمنان😃ولی یه چیزی بهتون بگم ما بیشتر از سحر ...

اره واقا قبول دارم چشم زخم خیلی خطرناکه...

اما راه های زیادی هم برای درامان بودن هست...

ب جزز چشم‌زخم انس چشم زخم جن هم خیلی فراوونه من نمیدونستم خیلی ویارو ک دوره ایمان اکبرآبادی خریدم خیلی جالبه بعضی حرفاش 

خدارو چه دیدی شاید اینجا باعث شد عشقامونو فراموش کنیم😉

شایدم بچها رسیدن دلگرم شدیم ک نوبت ماهم میرسع😅😅😍😍

و شایدم قسمتون بهترشد اومدیم و گفتیم کسی چخبر داره...

ان شاالله ک عاقبتمون ب خیر باشه😉😉😉❤️❤️❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره واقا قبول دارم چشم زخم خیلی خطرناکه... اما راه های زیادی هم برای درامان بودن هست... ب جزز چشم‌ ...

من دعاهای چشم زخم تو مفاتیحو سعی میکنم هر روز بخونم خیلی تاثیر داره و دعاهای محافظت از جن و انس یه روش دیگه که تو مفاتیح هست اینه که دستاتو بگیری جلوی صورتت سه بار ماشاءالله لاقوه الا بالله العلی العظیم بگی اینطوری هم تو از چشم زخم دیگران محفوظ میمونی و هم دیگران از چشم تو محفوظ میمونن...

شایدم بچها رسیدن دلگرم شدیم ک نوبت ماهم میرسع😅😅😍😍 و شایدم قسمتون بهترشد اومدیم و گفتیم کسی چخبر ...

شوخی کردم شاید با حرفم بچه ها ناراحت بشن ولی دعا میکنم هممون از این شرایط و بلاتکلیفی خلاص بشیم مشکلاتمون یجوری حل بشه که هم خدا راضی باشه هم ما از خدا میخوام حاجتمونو به صلاح در بیاره و بهمون بده ان شاءالله...

اره عزیزم حتما شروعش کن

عزیزم شما که گفته بودید توی ترشی دعا به خودت دادن، توی همین نی نی سایت یه خانمی میگفتن برای باطل کردن سحر های خوراکی به سرکه انگور خانگی سوره بقره بخونید و روزی یه قاشق چایخوری ازش بخورید تا باطل بشه، الان یادم افتاد، اینم امتحان کن شاید فرجی بشه، من چون خودمم خوردنی بهم دادن الان خیلی احتیاط میکنم 

شایدم بچها رسیدن دلگرم شدیم ک نوبت ماهم میرسع😅😅😍😍 و شایدم قسمتون بهترشد اومدیم و گفتیم کسی چخبر ...

بت درخواست دادم ی چی بگمت

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

عزیزم شما که گفته بودید توی ترشی دعا به خودت دادن، توی همین نی نی سایت یه خانمی میگفتن برای باطل کرد ...

سوره بقره رو گوش میدم..خیلی طولانی نیس بخونمش بهش؟. اب غوره دارم دارم......هرروز هم سوره بقره رو گوش میدم..دعام کنین عزیزم...مرسیی فداتشم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

سلام عزیزای دلم شبتون بخیر من یچیزی بلدم راجع به اینکه متوجه شیم سحر و جادو داریم یا نه اونم اینه که به آب سوره های فلق و ناس و کافرون و توحید(چهار قل)و حمد و آیت الکرسی رو بخونید و فوت کنید بعد بخورید ازش اگر ک دهنتون(واسه خودم ته زبونم شد)تلخ شد یا مزه خاک داد ک سحر شدین اگه نه ک خدا رو شکر طلسم ندارین😘

من خودم حدود یسال پیش امتحان کردم در کمال ناباوری زبونم مزه زهر هلاهل گرف

بچها ختم استغفار بنظرتون اشکال داره بیشتراز۴۰۰تاگفته بشه من همش شک میکنم توی شمارش🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻 ...

ببین عزیزم شک نکن ولی خب باید ک چهارصد بشه دیگه حالا بیشترم شد چیکار کنی دیگه خدا خیلی مهربونه فاطمه جونم قبول میکنه ازمون😍 من خودم با برنامه تسبیح ک تو گوشیمه میگم 

فداتشم کههه دیدی بعضی دعاها و ذکرهاکد دارن ن بیشتر باید بشه ن کمتر من هیچوقت اینجور ختما نمیتونم بر ...

بله راست میگی.موقع گفتن استغاربا تسبیح نمیگی؟ من هرباربا تسبیح گفتنی یادداشت میکنم مثلا یه دور تسبیح که گفتم که میشه ۱۰۰ یادداشت میکنم تا بشه ۴۰۰