2777
2789
اره واقا قبول دارم چشم زخم خیلی خطرناکه... اما راه های زیادی هم برای درامان بودن هست... ب جزز چشم‌ ...

بنظرم همشون بدهستن کاش هیچگدوم ازاینا وجود نداشت چخوب بود دنیا.همه باهم خوب بودن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهرا میگم احیانا شماهم اینجوری هستین مثلا من یخورده که یکی ازعلایمم خوب میشه میگم خوب شدم دیگه بعدش فردا دوباره همون درد پیدا میشه یعنی خودمو چشم‌میزنم فقط. هرچیم میخوام درموردش فکرنکنم نمیشه   

عاالیه عزیزم.منم بایدانجامش بدم.

اره حتما انجام بده خدایی نکرده مزه دهنت عوض شد حتما حتما چله سوره بقره رو شروع کن من خودم اولین روزا که سوره بقره میخوندم طولانی بود برام اما واقعا روون میشه برات و نیم ساعته تمومه 

خواهرا میگم احیانا شماهم اینجوری هستین مثلا من یخورده که یکی ازعلایمم خوب میشه میگم خوب شدم دیگه بعد ...

الهی😁

ی حدیث داریم از امام صادق (ع)ک فرمودن خودمون هم ممکنه چشم بزنیم خودمونو اون موقعی ک ترسیدی خودت یا یکی دیگه چشت بزنه سه بار بگو ماشالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم😍

سوره بقره رو گوش میدم..خیلی طولانی نیس بخونمش بهش؟. اب غوره دارم دارم......هرروز هم سوره بقره رو گوش ...

سرکه انگور طبیعی معمولا عطاری ها دارن که بخری، یه دو ساعت وقتت رو میگیره به یه شیشه بخون فوت کن روزی یه قاشق چایخوری ازش بخور، چون سرکه ست که اثر میکنه

سرکه انگور طبیعی معمولا عطاری ها دارن که بخری، یه دو ساعت وقتت رو میگیره به یه شیشه بخون فوت کن روزی ...

ممنون عزیزم 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

سلام عزیزای دلم شبتون بخیر من یچیزی بلدم راجع به اینکه متوجه شیم سحر و جادو داریم یا نه اونم اینه که ...

میتونیم قبل خوندن سوره ها مزه آبو بچشیم؟ چون شاید بعد خوندن سوره ها اگه آبو بخوریم ممکنه تلقین برامون بشه که آب تلخه!میخوام قبل و بعد مزه ابو مقایسه کنم!

اره حتما انجام بده خدایی نکرده مزه دهنت عوض شد حتما حتما چله سوره بقره رو شروع کن من خودم اولین روزا ...

ای وای خوب شد گفتی فراموش کرده بودم امشب پخش کنم خداخیرت بده عزیزم