2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قرارنبس چون ی اتفاق ی بارافتاده بازم بیوفته خوشگلم ... اخه چرا ناامیدی نبینم ناامیدیتو قشنگممممم

مطمئنم دفعه های بعد هم همینطوریه.دیگه نمیخوام درموردخواستگار وازدواج فکر کنم

اخ اخ😅😅😅 الهی ک خودش بیاد ماهم از چشم انتظاری دربیایم.انقدری من منتظرم برگرده منتظر کیس خودم نیس ...

انشان....هرشب نمازشب همتونو دعا میکنم‌‌‌بالاخره دعاهاتون میگیره واسه هم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

ولی خیلی بده ادم نیاز داره 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ من به شخصه خیلی احساسیم همیشه مرکز توجه بود ...

ببین من جوری بودم بش میگفتن تو و این باهم نمیتونین ب شوخی میگفتنش ها...میگفتنش این خیلی دختر ناز نازوییه...خیلی ادا داره توعم ک اخلاقت اینجوریه ....میگف نمیگمشون من کاری بش کردم ک اونجوری نیس...گفتمش خاکککک....میدونی من معروفم دیگ...من هنوز عروسک میگیرم ...خاهرش میگفتش بابا این انگار شیشه اس دست ب چیزی نمیزنه...ولی خب واقعا کاری بم کرد😂ما خو خیلی کوچیک بودیم خیلی اذیتش میکردم اولا .میگفتمش دوستت ندارم خیلی دنبالم بود میگف ی روزس تلافیشو در میارم وقتی ک عاشقش شدم جبران کرد اون دیگ منت کشی نمیکرد

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

نمیرم ک فقط میگم 😅😅۸ من دیشب نددیدم رفتم سراغ نماز الانم دیکه باید اگ بشع دل بکنم برم خیلی کاردا ...

😅😅😅😅😅

میدونی میخواستم راجع ب جومونگ چی بگم؟

بگم از سوسانو بدم مییاد چون خیلی خودخواهه. چنددددین بار خودخواهی کرده و با خودخواهیش اوته و سویا و قبیلش و باباش و حتی جومونگم بدبخت کرد

برادر اوته هم کلا بدبخت بود. ب خاطر خودخواهی سوسانو بااینکه میدونست یکی دیگه رو دوست داره باهاش ازدواج کرد. حتی میدید ک زنش برا پسر غریبه گریه میکنه هیچی نمیگفت😐سوسانو شدیدااااا هم اویزون بود.تنها پوئنش بابایی بود ک همیشه پشتش بود

سویام بدبخت بود. البته خنگم بود اما بیشتر دیگران بدبختش کردن(سوسانو و سولان و...)اما خودشم گیج بود.اگه فداکاری نمیکرد و همون اول با جومونگ میرفت اینطور بدبخت نمیشد. یا اگ همون موقع ازدواج جومونگ اینا فداکاری نمیکرد باز بدبخت نمیشد. انقدر گیج بود ک اوج فداکاریش این بود ک یه بار ک سولان خواست بهش سیلی بزنه دستشو گرفت نذاشت

پسرای سوسانو هم مثل مامانشون آویزون بودن. مخصوصا اولی ک عرضه نداشت اما شدیدا پررو بود

مامان تسو هم گناه داشت. بااینکه کارای بدی میکرد اما همش سر این بود ک امپراطور محلش نمیداد و فقط یوها رو دوست داشت.بااینکه مامان تسو ملکه بود

تسو هم گناه داشت.اگه ماجرا رو از دید تسو ببینیم واقعا بهش حق میدیم. فک کن پسر بزرگ امپراطور باشی. تو همه چی مهارت داشته باشی. خیلی باعرضه باشی.کاملا حقته امپراطور شی.اما یه زن و پسرش ک معلوم نیست از کجا پیدا شدن اومدن جای تو و مادرتو گرفتن و ب خاطر اونا پدرت هم ب شما بی محلی میکنه و حتی میخواد اونو امپراطور کنه بااینکه حتی پسر امپراطور نیست. دختری ک دوسش داری رو همون جومونگ از دستت درمییاره و مجبوری ب خاطر کشور با دختری ک دوسش نداری ازدواج کنی. یه داداش خنگم داری ک هربار گند میزنه و تو باید گندشو جمع کنی و حتی میخواد تورو بکشه. واقعاااا تسو بیشترین حق رو داره برای اینکه بگیم گناه داره

هموسو هم ک از همه بیچاره تر بود. اونم امپراطور و یومیول و وزیر اعظم بدبخت کردن. البته بیشتر امپراطور

اوففف چقدر زیاد شد😂😂😂

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
ببین من جوری بودم بش میگفتن تو و این باهم نمیتونین ب شوخی میگفتنش ها...میگفتنش این خیلی دختر ناز ناز ...

من از داستانتون خبر ندارم چی شد کات کردید؟

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.
😅😅😅😅😅 میدونی میخواستم راجع ب جومونگ چی بگم؟ بگم از سوسانو بدم مییاد چون خیلی خودخواهه. چندددد ...

تحلیل جالبی بود

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.

سلام دخترها امروز بعد یک ماه صبح وقتی داشت می‌رفت کلاس بهم گفت دوست دارم. 

امروز ظهر بعد ناهار  داره میره شهرستان خونه مادرش اما بهم نگفت ناهار بیا باهم باشیم.میخواد با اون دوست فلان فلان شدش بره😒 میخواد با همون دوست فلانش ناهار بخوره.

البته بچه ها دیشب بهم گفت عزیزم عیبی نداره من فردا برم شهرستان تنهات بزارم ی مشکل خانوادگی برامون پیش اومده. منم در جریان مشکله هستم گفتم نه حتما برو مشکل حل کن برگرد.

نظرتون چیه؟؟؟

من از داستانتون خبر ندارم چی شد کات کردید؟

چندماه بود میگفت دیگ نمیشه منو تو ..میگف ولی هیچوقت ازدواج نمیکنم..درست نمیگف چرا ولی میدونستم خانوادش قبلو نمیکنن...تا اینک ی دفعه ای گفتن فلانی رو دادن فلانی..پیام دادمش نمیدونست...رفته بودن خانوادش برا دختری از خودشون جواب مثبت هم گرفتن بعد من فهمیدم گفتمش...داداش دختره هم رفیقش مث برادر...خلاصه خانوادش کاری کردن ک هیچی نتونه بگ ....ولی خب بازم اگ‌میخاست باید ی کاری میکرد...

نههههههه ان شاالله اونی ک قراره بیاد میادوتادستت نگیره نمیرههههه ما نمیذاریم ک برع ولاک مگه دست خودش ...

قربونت توبرم فاطمه جان.من دلم میخوادقبلش شماعروس بشین ودوستای دیگه م