2777
2789
برااینکه خودتو از فکر و خیال راحت کنی یه کلاس ثبت نام کن. ببین اگه بتونی باشگاه بری عالی میشه. یا کل ...

بخدا انقد اومدن ورفتن وآخرش هیچی .دیگه اسم خواستگار که میاددلم میخواداون لحظه دیگه نباشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بخدا انقد اومدن ورفتن وآخرش هیچی .دیگه اسم خواستگار که میاددلم میخواداون لحظه دیگه نباشم

نههههههه ان شاالله اونی ک قراره بیاد میادوتادستت نگیره نمیرههههه ما نمیذاریم ک برع ولاک مگه دست خودشه...

اومدنش فقط دست خودشه 😅😉

عزیزممممممممممم😅😅😅 مرسی ک هستی

😍😂😅😁

فاطمه راجع ب ریپلایت درمورد جومونگ بگم ک اونجا نشد جواب بدم. اما الان باید برم اما ۱ ساعت دیگه اینا مییام نظرمو راجع ب جومونگ بهت میگم و کاری میکنم تو هم باهام هم نظر شی و از سوسانو متنفر شی و عاشق تسو و سویا شی😁😁😎😎

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍

عزیززم☹☹☹

بگو من میخام ببینم اینا ک عروس شدن چ گلی میزنن ب سرشون بعدش اقدام کنم این حرفو میزنم نتیجه دلخواه می ...

😅خوب گفتی من خو میگمشون دارم زندگیمو میکنم چکارم دارین... یکی ع فامیلا نزدیک عشقم ک اشنامون میشه همیشه خاستگار می‌فرستاد برام😅 میگف میخاد شوهرت بده ک من نیام برات

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

😍😂😅😁 فاطمه راجع ب ریپلایت درمورد جومونگ بگم ک اونجا نشد جواب بدم. اما الان باید برم اما ۱ ساعت ...

اقاااا چرااینجوریه یه وقتایی نمیشه ریپلی زد...

باشه برو بیامنم باید نماز حضرت زهرا بخونم نشستم فیلم یوسف ببینم😅

نمیدونی انقدر مغرور ولجبازه ک حد نداره فقط خودم میشکنم. ی بار گف ادم سی سالگی رد کنه منطقی میشه خیل ...

انشلا ک حل میشه..واسه منم اینجوری بود از وقتی ک بزرگتر شد ینی میگفت قهر هم نکن میدونی من منت کشی نمیکنم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

اقاااا چرااینجوریه یه وقتایی نمیشه ریپلی زد... باشه برو بیامنم باید نماز حضرت زهرا بخونم نشستم فیلم ...

ارهههه خیلی بده

برو عزیزم قبول باشه😍

آره تلویزیون روشنه داره میده😂من خودم کامل نمیبینم این بار اما سعی میکنم بیشترشو ببینم. قسمت دیشبو خیلی دوست داشتم با تمام وجودم داشتم میدیدم😂😂

😅خوب گفتی من خو میگمشون دارم زندگیمو میکنم چکارم دارین... یکی ع فامیلا نزدیک عشقم ک اشنامون میشه هم ...

اخ اخ😅😅😅

الهی ک خودش بیاد ماهم از چشم انتظاری دربیایم.انقدری من منتظرم برگرده منتظر کیس خودم نیستم😅 

انشلا ک حل میشه..واسه منم اینجوری بود از وقتی ک بزرگتر شد ینی میگفت قهر هم نکن میدونی من منت کشی نمی ...

ولی خیلی بده ادم نیاز داره 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

من به شخصه خیلی احساسیم همیشه مرکز توجه بودم یه دختر بودم توخونواده همیشه فکرمیکردم اشباهم برام مهم نیس ولی الان فهمیدم ربطی نداره ادمی مث من تشنه محبت طرف مقابلشه🤦🏻‍♀️

دیگه بعداینم بیان بخاطر مریضیم قبول نمیکنن.چون یباراین اتفاقه افتاده

قرارنبس چون ی اتفاق ی بارافتاده بازم بیوفته خوشگلم ...

اخه چرا ناامیدی

نبینم ناامیدیتو قشنگممممم

ارهههه خیلی بده برو عزیزم قبول باشه😍 آره تلویزیون روشنه داره میده😂من خودم کامل نمیبینم این بار ا ...

نمیرم ک فقط میگم 😅😅۸

من دیشب نددیدم رفتم سراغ نماز

الانم دیکه باید اگ بشع دل بکنم برم خیلی کاردارم😅😅😅