2777
2789
میدونی من برااین یه جواب خیلی محکم و کوبنده دارم ک دهن اینجور آدما تاابد بسته شه اما حس میکنم اگه بگ ...

میدونی الی بعضیا واقا هرچی برسه میگن من جواب ی خالم ک میگم زبونش خرابه دادم گفت اینو نگی چی بگی خنده ای  کرد و رفت منم ادمیم بیرونم نشون نمیده کم اوردم گفتم حالا اینده رو ببین خودت میفهمی ولی ادم دلش میگیره

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

و اینم اضافه کنیم انقدر مادخترا هیچی نخاستیم از پسرا پررو شدن و انقدر دختری ک باشه کارشون رابیوفته ز ...

دقیقاااا کلا همه چی قاطی شده واقعا اخرالزمانه

عزیزززم😂😍

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
درسته این جواب ندادنم باعث میشه بریزم توخودم واین آدمو داغون میکنه

برااینکه خودتو از فکر و خیال راحت کنی یه کلاس ثبت نام کن. ببین اگه بتونی باشگاه بری عالی میشه. یا کلاس زبان یا کلاس هنری ثبت نام کن

هم یه چیزی یاد میگیری هم سرت شلوغ میشه

فیلم و سریال ببین تو خونه

ب حرف هیچکس توجه نکن و بدون تو باشگاه و ارایشگاه خیلیییی خواستگار پیدا میشه😁😁

میدونی الی بعضیا واقا هرچی برسه میگن من جواب ی خالم ک میگم زبونش خرابه دادم گفت اینو نگی چی بگی خنده ...

دیگ خاله آدم ک این باشه وای ب حال بقیه

دقیقاااا کلا همه چی قاطی شده واقعا اخرالزمانه عزیزززم😂😍

اقا نشد روپیام تحلیل سریال جومونگ ریپلی بزنم😅😅😅

من از پسراش بدم میاد ولی از برادر اوته بااینکه دلم میسوخ براش خوشم نمیومد ازش.

ی پست اینستا دیدم نوشته بود جومونگ ثابت کرد خطر همیشه از جانب داداشیاس چون سوسانو اخرم با اونی ک میگف داداشمی ازدواج کرد🤣🤣🤣

اقا نشد روپیام تحلیل سریال جومونگ ریپلی بزنم😅😅😅 من از پسراش بدم میاد ولی از برادر اوته بااینکه د ...

واااای چرا؟برادر اوته ک شیرین بود

اونم بدبخت بود ب پای سوسانو سوخت

کلا سوسانو همه رو ب باد داد. جومونگو، سویا رو، برادر اوته رو، باباشو، قبیلشو

منم یه چیزی تو اینستا دیدم نوشته بود پسرا اگه دخترا بهتون داداش گفتن ناراحت نشید. سوسانو هم با برادر اوته ازدواج کرد😂😂

دیگه دیگه😅😅😅 خودت دیگه تا تهش برو همیشه خودی اگ ضربه نزنه غریب نمیزنه اینم بگم من خاله خوبم دا ...

من خودمم مثل تو خاله عجیب دارم و کاملاااا درکت میکنم😂😂😂😂

واااای چرا؟برادر اوته ک شیرین بود اونم بدبخت بود ب پای سوسانو سوخت کلا سوسانو همه رو ب باد داد. جو ...

ایوووووووول این پسته عالی بوده امیدواربشیم😅😅😅

ولی خدایی ب این فکرنکرده بودم فتنه سوسانو بود🤣🤣🤣

دیدم بهش عوض شد 😅