2777
2789
ببین تو رو این مسئله حساس شدی ک اینطور روت تاثیر میذاره تا مدرسه میری میگن معدلت چنده تا کنکور مید ...

براهمیشه نه ولی خب یه مدت سکوت میکنن😅

ان شاالله ک خیلی زود ی دهن پرکن برا همه بچها مخصوصا دوتادلبر دهه۶۰ بیاد...

عشق کاکائو ماهم بااین بچها بره خونه بخت ملکه ومعجزه هم برسن ب عشقشون سکوت و ارامش و خودتو همه بچها گره از کارشون باز بشه بیاییم اینجا بگیم ته دلمون خوشحال بشه

ببین تو رو این مسئله حساس شدی ک اینطور روت تاثیر میذاره تا مدرسه میری میگن معدلت چنده تا کنکور مید ...

آره درسته مردم فکرشون فقط به زندگی اینو اونه

مشکل همینجاست که نمیتونم جواب بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا من از اینام که سرم تو کار خودمه، تو غیبت ها نمی شینم هم حوصله ندارم هم اینکه وقتی چیزی می‌شنوم زود جوش میارم به خاطر همینم توی حرفا نمی شینم، اولا که حتی مامانم برا همه دخترا مجرد دعا کرد این ازدواج کنه فلان مشکل رو داره گناه داره اون فلانی سر و گوشش می جنبه بابا مامانش گناه داره من روم نمیشد چیزی بگم دیگه گاهی به شوخی میگفتم برا منم دعا کنید میگفتن تو که مشکلی نداری خونه بابات نشستی، دلم میخواست خودمو خفه کنم خوب شاید دلم نخواد گوشه خونه بابام بمونم، الان همه اون دخترا ازدواج کردن، آخریش دختر داییم بود که یه 15 سالی از من کوچیکتره عقد کرده، بعد سری آخر داشتم به مامان بزرگم میگفتم برا همه دعا میکنی غیر من برگشت مثلا به شوخی گفت خوب خودت عرضه نداشتی که تا حالا ازدواج نکردی، خیلی دلم شکست، تا دیروز میگفتن دختر نجیب و خوبی هستی بعد حالا برگشته میگه خودت بی عرضه بودی، بقیه هم تو لفافه گفتن خوب خودت باید پیدا کنی، من اهل دوستی نبودم الانم نیستم، منم گفتم باشه این دفه تو صفحه نیازمندی ها آگهی میزنم

😂😂😂😂عزیزممم اره والا خدا پدر این ماهواره و مجازی رو بیامرزه ک ادمو اگاه میکنه😂😂 نامردااااااا ...

من ک از ماهواره هم عاجزم خاهر انقدر سایتارو زیرورو کردم تا بدون سانسور پیدا کردم🤣🤣

ن من هنوزم طرفدارجومونگ و سوسانوم😅🤣🤣🤣البته خیلی غصه سویا میخورم😅😅😅

سلام آبجی خوشگلم.خودت میگی خواب اون فقط خوابه گلم خودتو ناراحت نکن روزهای خوبمون توراهه به امیدخدای ...

فدات عزیزم ان شاالله

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.
براهمیشه نه ولی خب یه مدت سکوت میکنن😅 ان شاالله ک خیلی زود ی دهن پرکن برا همه بچها مخصوصا دوتادلبر ...

میدونی من برااین یه جواب خیلی محکم و کوبنده دارم ک دهن اینجور آدما تاابد بسته شه اما حس میکنم اگه بگم خدا میزنه تو سرم😂😂(چون شاید یکم حالت مسخره کردن داشته باشه)

کلا ادم باید جوری رفتار کنه جرئت نکنن بهش همچین حرفی بزنن. البته ک بعضیا کلا پرروتر از اینن ک این چیزا رو بفهمن

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
حالا یچیزی بگم درمورد این همسایه.چن سال پیش جشن نامزدی دخترش بود دعوت کرده بودن ماهم نرفتیم نمیدونم ...

خدا نیاره ادم دل بشکنه در کسری از ثانیه جواب میگیره هردلی باشه...

💔💔💔💔

الهی ک‌خیلی زود از غم رها بشی عزیزم

آره درسته مردم فکرشون فقط به زندگی اینو اونه مشکل همینجاست که نمیتونم جواب بدم

خیلی بده آدم جواب نده

نمیگم توهین کن اما جدی باش

جواب ندی همه ب خودشون اجازه میدن اذیتت کنن

اره بابااااا خب زمان مامانا زود ازدواج میکردن بیشتر الان دوروزمونه عوض شده دخترا کار میکنن درس می ...

و اینم اضافه کنیم انقدر مادخترا هیچی نخاستیم از پسرا پررو شدن و انقدر دختری ک باشه کارشون رابیوفته زیاد شده ک پسراهم سمت ازدواج نمیرن زیاد...

عصری ب رفیق صمیمیام پیام دادم کتاب برام پیدا کنین یکیشون گفت توفقط کنکور بده🤣🤣🤣

خیلی بده آدم جواب نده نمیگم توهین کن اما جدی باش جواب ندی همه ب خودشون اجازه میدن اذیتت کنن

درسته این جواب ندادنم باعث میشه بریزم توخودم واین آدمو داغون میکنه

حالا من از اینام که سرم تو کار خودمه، تو غیبت ها نمی شینم هم حوصله ندارم هم اینکه وقتی چیزی می‌شنوم ...

توخوب بمون اونی ک باید خدا خودش برات تورش میکنه اما توجامعه باش نباشه ک همش توخونه باشی ب قول الی جون برو کلاسی چیزی ثبت نام کن ان شاالله ی خوبش مث خودت خوب ونجیب میاد برات عزیزممم

من ک از ماهواره هم عاجزم خاهر انقدر سایتارو زیرورو کردم تا بدون سانسور پیدا کردم🤣🤣 ن من هنوزم طرف ...

باوررررررت نمیشه چقدررررر از سوسانو و اون دوتا پسرش بدم مییاد

هروقت ببینمشون دوست دارم فحش بدم😂😂😂😂

سویام هم بدبخت بود هم خنگ😂😭

یونگ پو هم خنگ بود😂

و اینم اضافه کنیم انقدر مادخترا هیچی نخاستیم از پسرا پررو شدن و انقدر دختری ک باشه کارشون رابیوفته ز ...

آره واقعا.آدم دیگه از ازدواج کردن هم میترسه از خیانت از همه چی