2777
2789
اتفاقا ب منم میگن ترشیدی🤦🏻‍♀️😅 حالا من اره تو هنوز خیلی جاداری... اخ ک میفهمم حرفاتووو الهی ک ...

توعم تو فک نباش..ولی حس میکنم باید بش زنگ میزدی میگفتی دوسش داری مستقیم چکشی😅

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

واقعا😅بیشتر خاله هامو اینا میگن دیگ واقعا کسی نمونده ک نیاد برات..همش بعضیا غر میزنن ک چرا دیگ شوهر ...

بگو من میخام ببینم اینا ک عروس شدن چ گلی میزنن ب سرشون بعدش اقدام کنم این حرفو میزنم نتیجه دلخواه میگیرم😅😅😅

مامان مامانم چند وقت پیش میگفت غیبتت کردم گفتم هرکی رفت خاستگاری ناز کرد اخرم باید زن پیرمرد بشه گفتم ننه غصه نخور اصلا نمیشم میشینم کنارت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فدا چشات😅😅😅 نوکرم اقا😅❤️ فکرکنم توام جومونگ میبینی هان؟!😅

میدونی چرا گفتم عالیجناب؟؟؟

چون گفتی امروز آزادی😂

جومونگو ک چندسریه کامل نمیبینم

اما هروقت پخش کنه، هرجاشو ک وقت داشته باشم میبینم

کلا خیلی دوسش دارم😍😂

تو فضای مجازیم انقدر دنبال کردم ک دیگه سانسوراشم میدونم😂(منظور جاها و چیزایی ک تو تلویزیون ایران سانسور شده)

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
توعم تو فک نباش..ولی حس میکنم باید بش زنگ میزدی میگفتی دوسش داری مستقیم چکشی😅

نمیدونی انقدر مغرور ولجبازه ک حد نداره فقط خودم میشکنم.

ی بار گف ادم سی سالگی رد کنه منطقی میشه خیلی بهم برخورد سعی کردم دیگه احساسمو زباد نشون ندم...

حالا ببینم چی میشه صبح دلم خیلی تنگ بود اون دستوری گذاشته بودی سوره مزمل خوندم حالادیکه ب امیدخدا

بگو من میخام ببینم اینا ک عروس شدن چ گلی میزنن ب سرشون بعدش اقدام کنم این حرفو میزنم نتیجه دلخواه می ...

واا چه پیرمردی. چه حرفا

الان خیلیا زن ۱۵ سال ۲۰ سال کوچک تر از خودشونم میگیرن

الان انقدر همه ب خودشون میرسن آدم ۶۰ ساله انگار ۳۰ سالشه😂

دومااااا الان سن ازدواج بالا رفته. تازه دهه ۶۰ و اوایل ۷۰ ازدواج میکنن

هنوز وقت هست

تو خونه شوهر خبر آنچنانی نیست

ادم از مجردیش نهایت استفاده رو ک برد باید بره تو زندگی متاهلی و مسئولیت های زیادش

میدونی چرا گفتم عالیجناب؟؟؟ چون گفتی امروز آزادی😂 جومونگو ک چندسریه کامل نمیبینم اما هروقت پخش ک ...

تیکه کلاممه وقتی یکی رو پیداش میکنم میبنیم خوبه دیگه راحتش میذارم میگم ازادی😅😅😅

منم تفریحی میدیدم دوسه روزه سرساعت میام نگاه میکنم😅😅

من پارسال بدون سانسور کامل نگاش کردم دیدم واااااااای چقدر ما غریبه بودیم بهمون نشون ندادن🤣🤣🤣

حالا فامیل به کنار همسایه رو بگو.آخه مگه سهم نون تورو میخورم که نگرانی آخه

ببین تو رو این مسئله حساس شدی ک اینطور روت تاثیر میذاره

تا مدرسه میری میگن معدلت چنده

تا کنکور میدی و پشت کنکور میمونی میگن چرا دانشگاه نمیری

دانشگاه ک میری از کارت میپرسن

الانم گیر میدن ب ازدواجت

ازدواج ک کردی از فرداش هی میگن چرا بچه دار نشدی

محل نده

اما اگه اذیت میشی یه بار کوبنده جواب بده ک دیگه چیزی نگن

یه بار دیگه ک پرسیدن خیلی جدی زل بزن تو چشماشون و با یه لجن محکم بگو چطور؟؟؟همونجوری نگاه کن ب چشماشون تا جوابتو بدن. مطمعن باش هم اون لحظه لال میشن هم تا اخر عمر دیگه نمیپرسن

تیکه کلاممه وقتی یکی رو پیداش میکنم میبنیم خوبه دیگه راحتش میذارم میگم ازادی😅😅😅 منم تفریحی میدید ...

😂😂😂😂عزیزممم

اره والا خدا پدر این ماهواره و مجازی رو بیامرزه ک ادمو اگاه میکنه😂😂

نامرداااااااااا اصلا همه چیو عوض کردن😂😂

من اون اولا ک میداد طرفدار جومونگ و سوسانو بودم

الان طرفدار تسو و سویا اینام😂😂😂

واا چه پیرمردی. چه حرفا الان خیلیا زن ۱۵ سال ۲۰ سال کوچک تر از خودشونم میگیرن الان انقدر همه ب خود ...

دقیقا این موردی ک میگی من میشناسم زنی ک دختر داشت پسر خونه گرفتش اونم چ پسری ولی خب طرز فکرشون اینجوریه حق دارن زمان خودشون همسنای من دیگه بچه میخاستن عروس کنن تفاوت سنی منو مامانم ۱۸ساله خاهر😅

حالا خوبه منم ب قیافم نمیخوره سنم الان خاستگارام متاسفانه (چون پسرا خیلی دیر قدرت درک پیدا میکنن)کوچکترازخودمن...

بااین حال اینجوری میگه فکرکن😅

ولی خب غصه ای نبس باقسمت و خدا نمیشه جنگید ما ک رو اوردیم بهش درست مبشه😅😅😅

وای نگین تورو خدا یادم میاد استرس میگیرم 🤣🤣🤣 اتفاقا یکی جلو بابام گفت تنها میشی بابام گفت تازندم ...

حالا یچیزی بگم درمورد این همسایه.چن سال پیش جشن نامزدی دخترش بود دعوت کرده بودن ماهم نرفتیم نمیدونم یادم نیست چرا بعداین خانومه باشیرینی واینا اومدخونمون یه حرفایی زد منم دلم خیلی شکست ولی توی دلم هیچی بهش نگفتم.بعد چن ماه شنیدیم دخترش طلاق گرفته

بعدش امسال دوباره نامزد کرده ولی ایباردعوتمون نکرده بودن زنه یجوریه خوشم نمیاد ازش

دقیقا این موردی ک میگی من میشناسم زنی ک دختر داشت پسر خونه گرفتش اونم چ پسری ولی خب طرز فکرشون اینجو ...

اره بابااااا

خب زمان مامانا زود ازدواج میکردن بیشتر

الان دوروزمونه عوض شده

دخترا کار میکنن درس میخونن و...

حالا پسرا بیشترشون انقدر عوضی شدن ک ادم جرئت اعتماد ب پسر نداره

سلام خوبید دخترا، من الان چند روزه آنفولانزا گرفتم نتونسته بودم بیام، الان داشتم پیام هاتون رو میخون ...

ان شاالله زودی خوب بشی عزیزم و حاجت روا

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.