2777
2789
ما 4 تا بودیم، من و خواهرم که 4 سال از من کوچیکتره و دو تا دختر دایی که یکیشون همسن منه، یکی همسن خو ...

اقا منم بااینکه ۲۶سالمه همه بچه های فامیل مادری ک اهمیت میدن ب ازدواج من دختر دومم و مجردم دخترخاله بعدیم ک مجرده کنکور داده🤦🏻‍♀️بقیه همه ازدواج کردن...

حرفاشون تلخع ولی اهمیت نمیدم البته فقط یکیشونه زخم زبون میزنه اونم کلا سیستمش همینجوریه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما 4 تا بودیم، من و خواهرم که 4 سال از من کوچیکتره و دو تا دختر دایی که یکیشون همسن منه، یکی همسن خو ...

آره سخته منم همه همکلاسیام ازدواج کردن وبچه دارن همشون.توفامیل هم که همه ازم کوچکترم ازدواج کردن وبچه دار.منو خواهرمم مجردیم البته خواهرم ازم بزرگتره.وقتی یچیزی ازوقتش میگذره بنظرم اون شوق وشور رو دیگه نداره من اینجوری شدم

اقا منم بااینکه ۲۶سالمه همه بچه های فامیل مادری ک اهمیت میدن ب ازدواج من دختر دومم و مجردم دخترخاله ...

منم تو فامیل اکثرا دارن ازدواج میکنن ..ب شوخی همه میگن دیگ ترشیدی مخصوصا پسرخالع هام ..البته میگن نمیزاریم ازدواج کنی..ی سری خاستگار اومده بود واسه کارش جوری بود باید هی استان ب استان میرف مثلا دوسه سالی ی بار...پسرخالع کوچیکم میگف غلططط میکنن من نمیزارم شوهر کنه غلط میکنن ببرنش😅تو فامیل من نسبت خیلی کوچیک بودم ک خاستگار اومد حالا میگن هنو ازدواج نکردی...عشقم خو میگف دیگ پیر شدی ترشیدی اصلا😅😅

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

ان شاالله ان شاالله 😉❤️ دیگه ازادی تافردا شب برو تلاش کن ببینم کی خبر میاری برامون

چشم عالیجناب😂

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
منم تو فامیل اکثرا دارن ازدواج میکنن ..ب شوخی همه میگن دیگ ترشیدی مخصوصا پسرخالع هام ..البته میگن نم ...

اتفاقا ب منم میگن ترشیدی🤦🏻‍♀️😅

حالا من اره تو هنوز خیلی جاداری...

اخ ک میفهمم حرفاتووو

الهی ک ب زودی برسی ب همه بگی صبرکردم تا یوسفم بیاد وگرنه چیزی زیااااده خاستگاره😉😅

اتفاقا ب منم میگن ترشیدی🤦🏻‍♀️😅 حالا من اره تو هنوز خیلی جاداری... اخ ک میفهمم حرفاتووو الهی ک ...

واقعا😅بیشتر خاله هامو اینا میگن دیگ واقعا کسی نمونده ک نیاد برات..همش بعضیا غر میزنن ک چرا دیگ شوهرش نمیدین دیگ باید ازدواج کنه..میگمش الکی معطلین من شوهر نمیکنم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم