2777
2789

بچه ها من الان دور دوم صلوات ام هستم از موقعی که شروع کردم چندتا خواب دیدم که فکر میکنم مرتبطه، اول خواب دیدم توی خونمون یه دختره هست که نمیدونم کی بود یا اصلا آدم بود یا نه داشتم میزدم، یعنی انداخته بودم گوشه دیوار با مشت و لگد میزدم و گریه میکردم و میگفتم این میخواد کاری کنه که من اگه ازدواج کنم بمیرم، مثل دعای مرگ برام گرفته باشه، چند وقت بعدش توی مشهد خواب دیدم سه تا دختر که گویا دوستم بودن میان بهم میگن خواب دیدیم اگه بری فلان جا برات طلسم مرگ میگیرن و خیلی نگران و مضطرب بودن برام، راستش اون روز بیدار شدم گریه م گرفت گفتم من این همه دست به دامن خدا شدم بعد اینجوری میشه، فردا شبش خواب دیدم که یه صدایی بهم میگفت برو توی گروه علی، و توی خواب میدونستم منظورش حضرت علیه، میترسم نماز حضرت زهرا رو بخونم خوابها وحشتناک تر بشن🙄😅

قربونت برم عزیزم، پشت کمرم جای ریه هام و قفسه سینه م درد میکرد، دو سه روزم همش تب میکردم و سرفه، الا ...

ما دهه شصتیااا چقدبدشانسیم من دیگه انقدقبلنابهش فکر میکردم دیگه الان بی تفاوتم بهش ولی خب حرفای اطرافیان بیشتراذیت کننده س

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام جان دلم.شکرممنونم ازت ازاین فکرا نکنیاااا من به دلم افتاده همتون بزودی عروس میشین بااونیکه باب ...

ب امیدخدا مگه به دعاهای شما خدابرام کاری کنه دیگه ته دلم امیدی نیس...

چشممممم چشمممم حتما شیرینی میدم شما جون بخا خوشگل جان❤️❤️❤️❤️

ما دهه شصتیااا چقدبدشانسیم من دیگه انقدقبلنابهش فکر میکردم دیگه الان بی تفاوتم بهش ولی خب حرفای اطرا ...

ما 4 تا بودیم، من و خواهرم که 4 سال از من کوچیکتره و دو تا دختر دایی که یکیشون همسن منه، یکی همسن خواهرم، من از همه بزرگترم، الان اونا هر کدوم 2 تا بچه دارن، وقتی میریم خونه مادربزرگم با اینکه کسی چیزی نمیگه ولی اذیت میشم

چه رشته ای هستی عزیزم؟ من معماری ام، منم میخوام برا نظام بخونم، البته تا الان هم هی پشت گوش انداختم

مهندسی برق🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

منم امروز جدی شدم ولی حتی نمیدونم چی باید بخووووونم😅😅😅

فاطمههه ببخشید دیروز پیام ندادم انگار گوشیمو بردم تعمیرات موبایل. بعد گفت باید بمونه فردا بیا بگیر. ...

ای جاااااااان قشنگم اشکال نداره نگرانت شدم یه لحظه...

منم تموم کردم عقب مونده های صلواتامم فرستادم😅😅❤️❤️❤️

@elmira_ea     الی دیروز چ کردی من یادم رفت دیشب پیام بدم ولی تموم کرده بودم همه رو

قربونتتت خبب😍😍😍

افرررین عزیزم😍😍

این جواب پیامت بود اما ریپلای نخورد دوباره😂😂😂

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
قربونت برم عزیزم، پشت کمرم جای ریه هام و قفسه سینه م درد میکرد، دو سه روزم همش تب میکردم و سرفه، الا ...

ببین سرفه اک مونده به دونه یا حتی خود به رو اب سرد بریز روش قشنگ لعاب انداخت بخور خیلی برا سرفه خوبه...

نگران نباش درست میشه یه راهکار دیده بودم از پیامبر پیداش کنم میدارم اینجا همه استفاده کنیم.

غصه نخور اینجا همه دست ب دعاییم همه حاجت روا بشیم ان شاالله 😉❤️😅

بچه ها من الان دور دوم صلوات ام هستم از موقعی که شروع کردم چندتا خواب دیدم که فکر میکنم مرتبطه، اول ...

این خابها ک خیلی خوبه داره بهت نشونه میده پیگیر کارت بشی...

اینجوری نیست ک خدا قدرتش نداشته باشه باطل کنه ها خدا میخاد همچی طبق قانونی ک گذاشته پیش بره وهرجایی نیاز بوده راهکار داده پس توراهکارارو ب اذن خدا انجام بده حل میشه.

من سه شب خوندم دوتا خاب دیدم میام سرفرصت میگم ترسناکم نبودن خیلی کوتاه یادمه نمیدونم چرا جاها حساسش اصلا یادم نیس