2777
2789
سلام گلم .توچطوری چخبرعزیزم؟

سلام خوبی ممنون به فکرت بودم

چندروز سرم شلوغ بود 

چشم به راه استجابت و حاجت روایی😢

از قدیمی های سایتم.کاربری جدیدمه این...اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
سلام خوبید دخترا، من الان چند روزه آنفولانزا گرفتم نتونسته بودم بیام، الان داشتم پیام هاتون رو میخون ...

عزیزممممممممم دورت بگردم من که انقدر خوبی....

چطوری الان بهتری؟؟؟؟ علائمت چیع ببینم چیزی میدونم بهت بگم...

قربون دل مهربونت برم مننننن....

توحاجتت چیه درددلت چیه چراحرف نمیزنی دختر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانوم های گل ببخشین منم یکی دوروزه نبودم  خوبین همه آبجی های خوشگلم.؟ خبرهای خوبی دارین ...

سلام قشنگم بهتری؟؟؟

من که خبردرراستا عاشقی ندارم😅

کلا ناامید ی وقتایی حس میکنم الانه خبر ازدواجش بهم برسه مث بقیه بچه ها...

اما خب دارم ب خودم و پیشرفتم میرسم دارم تصمیم میگیرم برا نظام مهندسی بخونم یا ارشد یا کنکورسراسری بدم اصلا موندم ازطرفی فایلایی گرفته بودم تصمیم دارم بیارم بخونم خداروشکر از راکد بودن اومدم بیرون....

الهی ک همه بچه ها ب حاجتشون برسن توام ب همه حاجتات برسی هم محال هم غیرمحال ان شاالله ب زودی خبر شفای مامانتو خودتو برامون بیاری

سلام قشنگم بهتری؟؟؟ من که خبردرراستا عاشقی ندارم😅 کلا ناامید ی وقتایی حس میکنم الانه خبر ازدواجش ...

سلام جان دلم.شکرممنونم ازت

ازاین فکرا نکنیاااا من به دلم افتاده همتون بزودی عروس میشین بااونیکه باب دلتونه.

به به اینم خبرخوبیه که خانوم مهندس خداروشکرر  ان شالله موفق باشی پس بااین حساب باس دوتا شیرینی بدیاااا

ممنونم عزیزدلم ان شاالله حاجت روایی هممون

سلام قشنگم بهتری؟؟؟ من که خبردرراستا عاشقی ندارم😅 کلا ناامید ی وقتایی حس میکنم الانه خبر ازدواجش ...

چه رشته ای هستی عزیزم؟ من معماری ام، منم میخوام برا نظام بخونم، البته تا الان هم هی پشت گوش انداختم

@elmira_ea     الی دیروز چ کردی من یادم رفت دیشب پیام بدم ولی تموم کرده بودم همه رو

فاطمههه ببخشید دیروز پیام ندادم

انگار گوشیمو بردم تعمیرات موبایل. بعد گفت باید بمونه فردا بیا بگیر. دیگه مجبور شدم بزارم بمونه

برا همون نتونستم بهت پیام بدم

ببخشیدددد عزیزم

منم هم دیروز تموم کردم هم امروز😍

تو چیکار کردی؟؟؟😍

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
عزیزممممممممم دورت بگردم من که انقدر خوبی.... چطوری الان بهتری؟؟؟؟ علائمت چیع ببینم چیزی میدونم بهت ...

قربونت برم عزیزم، پشت کمرم جای ریه هام و قفسه سینه م درد میکرد، دو سه روزم همش تب میکردم و سرفه، الان خدا رو شکر بهترم فقط خیلی سرفه میکنم و سرم گیج میره

والا خواهر جان آنقدر گفتم هنوز وقت هست برا ازدواجم که دیر شد دیگه 37 سالم شده😁 الان نشستم دامن خدا رو گرفتم که از مجردی درم بیار، گویا از اون ورم میگن حالا وقت هست صبر کن😂

قربونت برم عزیزم، پشت کمرم جای ریه هام و قفسه سینه م درد میکرد، دو سه روزم همش تب میکردم و سرفه، الا ...

عزیزم شربت آبلیموبا عسل خیلی خوبه آبلیمو خونگی باشه بهتره

خداروشکر قشنگم دیدی نگران جمعه بود رد شد رفت

اره خداروشکر انشلا بقیه روزا هم ب خوشی بگذرن روزای قشنگ بیان

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم