2777
2789

سلام عزیزای دلمم خیلی دلم میخواد زود ب زود بیام اینجا اما نتونستم چن روزه بیام چون من گفتم بهتون تو تایپیک نازنین جان ک من بخاطر استرس و هزار جور حرص و جوش مسخره پلی کیستیک دارم ک هیچ بعد ک رفتم پیش متخصص ج آزمایش و اینا رو نشون بدم گفتش ک دختر تو انقد هورمونات بهم ریخته اگه با این روال پیش بری خدای نکرده یائسه میشی وااای من اصلا شوکه شدم اخه من عاشق اینم مامان شم 😤بعد گف ک پیاده روی کنن و شبا زود بخواب(خودم ک دوازده میخوابیدم)اما از وقتی دکتر گف سعی میکنم از ده برم سر جام تا خوابم ببره بعد در کنارش قالیبافی ام باعثه نتونم بیام اینجا با اینکه فکرم پیش تک تکتونه انشالله ک تن همتون سلامت دوستای خوبم و حاجت رواییتون زود زود😘😍

برم سر اصل مطلب من تو اینستا تو پیج لیدی انرژی یا تلگرامش دقیق نمیدونم خونده بودم مشکلات ماورایی اگر باعث آلوده شدن چاکراه ریشه شه برای رفعش چله سوره یونس خوبه بعد منم ک یقه مو گرفته این مرض فعلا از دو روز پیش شروع کردم چله سوره یونس رو ب امید رفعش

لیدی انرژی میگفتش ک چشم و حسد و اینا میزنه به تخمدان و اینا ک الان میبینین چقد درگیرن اکثرا واسه پاکسازی بقیه چاکراه ها هم چله سوره ها هس اسکرین دارم اگه خواستین❤😙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چندماه بود میگفت دیگ نمیشه منو تو ..میگف ولی هیچوقت ازدواج نمیکنم..درست نمیگف چرا ولی میدونستم خانوا ...

اره باید تلاش میکرد 

قلبم از دست این مردها درد میکنه

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.
سلام عزیزای دلمم خیلی دلم میخواد زود ب زود بیام اینجا اما نتونستم چن روزه بیام چون من گفتم بهتون تو ...

عزیزم ان شااللع زودی خوب بشی اگه میشه اسکرین بفرست لطفا

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.

بچه هااا من امروز اومدم حرم حضرت معصومه(س) ی مدته دعای توسل ب روش آقای بیگلری و آیت الله کاشانی میخونم و خواستم برام نشونه حاجت روایی بفرستن آقای بیگلری میگن نشونه هاش با عدد چهارده ست.امروز نشسته بودم ی خانم مسنی چهارده تا تسبیح پخش میکرد میگفت هرکی میگیره باید نیت کنه حاجت زوا شد چهارده تا تسبیح ب نیت چهارده معصوم پخش کنه منم ازش تسبیح گرفتم🤩😢 

بچه ها اینو تو کامنتای پست نازنین گذاشتم.اما گفتم شاید نبینید.اینجام فرستادم.حتما انجام بدید خیلی خوبه

من یه ختم فووووق العاده مجرب پیدا کردم

گفتم برا شما هم بفرستم

اگه تونستید انجام بدید

تو این مدت که ایام فاطمیه هست اگه بتونید انجام بدید فکر کنم خیلی خوبه

روشش اینه:

۷ روز نیت میکنید

۲ بار سوره جن، ۲۱ بار آیه ۱۲۹ سوره توبه،۵۹ صلوات

ختم رو هدیه میکنید ب حضرت زهرا(س)

فوق العاده مجربه.حتما انجام بدید.انشالله حاجت روا بشید❤

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
فدای تو المیرا جونم اره نبودم تو پست بالایی گفتم چرا😩 تو خوبی عشق دلم؟!😍

بزار برم پس پست بالاتو بخونم😁

مرسی عزیزدلم تو چطوررری؟چه خبرا؟یه کلاسی میرفتی اصلا یادم نمییاد. فقط یادمه بافتن داشت😂اون خوب پیش میره؟😍

بچه هااا من امروز اومدم حرم حضرت معصومه(س) ی مدته دعای توسل ب روش آقای بیگلری و آیت الله کاشانی میخو ...

واااااای پس حاجت روا میشی انشالله😍😍😍با همون تسبیح فقط ذکر بگو

سلام عزیزای دلمم خیلی دلم میخواد زود ب زود بیام اینجا اما نتونستم چن روزه بیام چون من گفتم بهتون تو ...

نه بابا نگران نباش چه یائسه ای

کلا بچه دار شدن انقدر مقوله عجیبیه ک ب نظرم فقط ب خواست خدا مربوطه. چیزای دیگه اصلا مهم نیست

نگران نباش حالا ک خیلی بچه دوست داری من دعا میکنم خدا بهت ۵_۶ تا بچه بده ک راضی شی😁😍

بزار برم پس پست بالاتو بخونم😁 مرسی عزیزدلم تو چطوررری؟چه خبرا؟یه کلاسی میرفتی اصلا یادم نمییاد. فق ...

منم خوبم شکر خدا😙

اره قالیبافی میرم😂هر کی وقت و هزینه داره بره خیلی خوبه ادم عاشقش میشه😄