2777
2789
قربونت برم من زبباجان😘❤️😘❤️

خدا نکنه عزیز دلمم نبینم حالت بد باشه و ناامید باشیا زودی حال دلت رو خووب کن قوی تر ادامه بده صلواتاتو و بقیه ذکراتو ک انشالله همین روزا حاجت روا میشی و کیف میکنی افتاد؟؟؟!!!😁😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم اصلا همش مصطربم از دیروز عصر همش حالم بده همش دعوا میکنم باهمه همش خستمه خاب میاد اما خاب نم ...

من وقتی اینجوری میشم چند تا آیت الکرسی میخونم و وچند بار ذکر الا بذکر الله تطمئن القلوب تا رفع بشه

منکه بیشترازهمتون گناهکارم نمیدونم خدا میبخشمم.لطف امام زمانم بوده که اتفاقی بیام به تاپیکشون وکمکم ...

خدا میبخشه مطمن باش خدا کارش بخشندگیه...

خودش دستتو گرفته نجاتتم میدع

خدا نکنه عزیز دلمم نبینم حالت بد باشه و ناامید باشیا زودی حال دلت رو خووب کن قوی تر ادامه بده صلواتا ...

الهی قربونت برمم من ک انقدر خوبین😘❤️😘❤️

امیدوارم همینجوری باشه امشب یادم رفته بود زیارت عاشورا و دعاتوسلم بعد دوازده تموم شد نمیدونم ازاول شروع کنم یان🥲🥲

فاطی جان من تموم کردم😍 تو چیکار کردی؟😍

من تموم کردم فقط ب بعد ساعت دوازده کشید بنظرت عیب داره ازاول چله زیارت عاشورا و توسل بردارم؟؟؟

الهی ک حاجت روا باشی عزیزم ❤️❤️❤️

من وقتی اینجوری میشم چند تا آیت الکرسی میخونم و وچند بار ذکر الا بذکر الله تطمئن القلوب تا رفع بشه

باورت میشه ب سختی ذکر میگم و یه وقتایی میبینم دارم قاطی میگم....

ولی بازم مرسی از راهنماییت مهربونم حتما امتحانش میکنم😘😘😘❤️❤️❤️

من تموم کردم فقط ب بعد ساعت دوازده کشید بنظرت عیب داره ازاول چله زیارت عاشورا و توسل بردارم؟؟؟ الهی ...

ن عزيزم...خدا بخشنده تر ار این حرفاست.منم بعضی دعاهامو بعد۱۲میگم...دیشب یکیشون یادم رفت ساعت ۲ گقتم...سخت نگیر

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم