2777
2789
درسته خیلی وقتا کم میاریم آرزوی مرگ میکنیم ولی این خودش ناشکریه عزیزم امیدتو به خدا از دست نده بسپار ...

واقعا نمیخام ناامید باشم...

نمیدونم چمه همش میگم شاید باز یکی دعاگرفته اخه یهویی بهم ریختم نمیتونم ب کسی نگاه کنم مامانم میگه چی شده باز دیونه شدی داری باهمه دعوا میکنی...

ولی خیلی نیست ک فهمیدم برام یکی دعا گرفته کاش ب بیمارستان و اینجاها کارم نرسیده بود سوره ها پخش نکردم باز....

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ازوقتی اومدم تایپیک پیاماتونو خوندم اره بهترم اما خب امیدوارم این حال بره دیوونه کنندس... مرسی عزیز ...

فداتشم عزیزم..منم خیلییی دلم گرفته امروز

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

توچرا قشنگممم؟؟ چیزی شده یامث من بی دلیل وتنهایی؟؟

ن چیزی نشدع استرس دارم ک‌ نکنه اخرهفته نامزد باشه و من بیخبرم...اصلا دارم دیونه میشم دیگ .نمیدونم باید چیکارکنم ک خدا بهم بدش.. واقعا نمیدونم‌چی کنم 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

خدا خودش گفته دنیا جای ارامش نیس وهمش درد و رنجه کاش میشد خودمون حداقل ارامش باشیم براخودمون من خودم ...

عزيزدلم🌹

دوست ندارم اینجوری بگم😞 ولی ماهايى كه توى اين تاپيکهای حاجت روایی و مشکلات ماورایی هستیم، قربانی جهل و خودخواهی یه عده آدم شدیم که برامون طلسم گرفتن

کاش زودتر زندگیم تموم شه چون هر راهی بود رفتم برای باطل کردنش هر جوری بود التماس خدا کردم ولی هنوز……

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
ن چیزی نشدع استرس دارم ک‌ نکنه اخرهفته نامزد باشه و من بیخبرم...اصلا دارم دیونه میشم دیگ .نمیدونم با ...

دیگه کار جدیدی نکن توهمه راهارو امتحان کردی همینایی داری ادامه بده خدابزرگع...

حالتو درک میکنم استرس داشتن خیلی وحشتناکه منم دقیقا این حالتیم...

عزيزدلم🌹 دوست ندارم اینجوری بگم😞 ولی ماهايى كه توى اين تاپيکهای حاجت روایی و مشکلات ماورایی هستیم ...

وقتی خدا هنوز نگهت داشته یعنی برات برنامه داره ناامیدنشو...

من خودم ناامیدماااا اما تحمل ناامیدی کسیو ندارم

وقتی خدا هنوز نگهت داشته یعنی برات برنامه داره ناامیدنشو... من خودم ناامیدماااا اما تحمل ناامیدی کس ...

ای خواهر چه برنامه ای

میگم که خیلیا رو دیدم در نتیجه عذابهای طلسم فوت کردن

اگر برنامه خدا بر این هست که شخص فوت کنه خوب قبل اون همه عذاب و زجرکش شدن بمیرم تا زودتر راحت شم

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
امیدوارم بخاطر شماها خدا ازگناهام بگذره شاید بخاطر گناهامه که این حالو دارم. نمیدونم چرابااین همه ا ...

منکه بیشترازهمتون گناهکارم نمیدونم خدا میبخشمم.لطف امام زمانم بوده که اتفاقی بیام به تاپیکشون وکمکم کن از اون لجن بیام بیرون 

واقعا نمیخام ناامید باشم... نمیدونم چمه همش میگم شاید باز یکی دعاگرفته اخه یهویی بهم ریختم نمیتونم ...

عزیزدلم برات صلوات وآیت الکرسی میخونم ان شاءالله زودتر به آرامش برسی گل من