2777
2789
یعنی چ اعمالی؟؟؟ من فقط تنها موردی ندارم اینکه زود چشم میخورم وگرنه ضعف و موارد جسمی رو اکثرا دارم ...

منظورم اعمال خوب و بد...مثلا ما با گناهانمون باعث میشیم همزاد شیطانیمون فعال بشه بر ما مسلط بشه...دعاهای چشم زخمو هر روز بخون خوندن سوره جن هم باعث میشه چشم نخوری من بخدا از چشم زخم بیشتر از سحر و جادو میترسم😟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

واقعا نمیخام ناامید باشم... نمیدونم چمه همش میگم شاید باز یکی دعاگرفته اخه یهویی بهم ریختم نمیتونم ...

ناامیدی از طرف شیطانه،شیطان میخواد ناامیدت کنه تا از هدفت دور بشی به مسیرت ادامه ندی با صبر و توکل به خدا برو جلو ان شاءالله شکستش میدی در ضمن به قول نازنین شاید این حالتها به خاطر برون ریزی ختمها و ذکرهاست نگران نباش درست میشه منم خیلی وقتا ناامید میشم بیقرار میشم حالم خیلی بد میشه بعد پیش خودم میگم این کار شیطانه درسته تو مسیرم سست میشم ولی آروم آروم ادامه میدم بعضی وقتا اونقدر بیقرار میشم که دیگه مجبور میشم بزنم از خونه بیرون اگه میتونی برو پیاده روی حالتو بهتر میکنه یا اگه امامزاده ای نزدیکتونه وقتی حالت بد شد برو امامزاده اونجا آرامش پیدا میکنی...

منظورم اعمال خوب و بد...مثلا ما با گناهانمون باعث میشیم همزاد شیطانیمون فعال بشه بر ما مسلط بشه...دع ...

چشم زخم واقعا ادم سالم رو میفرسته قبرستون...

واقعا هم ترس داره..

گناه ک من زیاد دارم خدا خودش معجزه کنه براهمه و دراخر من😅😅😅❤️❤️

ناامیدی از طرف شیطانه،شیطان میخواد ناامیدت کنه تا از هدفت دور بشی به مسیرت ادامه ندی با صبر و توکل ب ...

دورت بگردم ک مهربونی انقدر قشنگ توضیح میدی...

منم خونه نیستم کلا اومدم جای دیگه شایدروحیه ام عوض بشه یه حالتی ام ک همش میخام موقعیتم عوض کنم ولی دیدی میگن هرجابری اسمون یه رنگه...

به امیدخدا باز اگر بشه میرم شهدا گمنام باز خداروشکر ازاون روز حالم خیلی بهتره کنارشما بهترم میشم😉❤️