2777
2789
عزیزم سرزنشت نمیکنم چون کاملا درکت میکنم ولی اینجوری عزت نفسمونو از دست میدیم😔

درست میگی ولی نمیشه بی خیالشون هم بشیم که

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها چند شب پیش پیتزا سفارش دادیم عشقم گفت دونگی پولش بدیم تو بده بعدا پول سهم خودمو بهت میدم چند‌ ...

یا خدا!!!به خاطر دلت جلوی خودمو میگیرم چیزی نمیگم ناراحت نشی😟واقعا عجب آدمیه😐ان شاءالله خدا به خاطر دلت بزنه پس کلش آدم بشه بیاد التماستو کنه😒بازم ببخشید اینطوری گفتم🙏🌹

قربونت برمم من عزیزممممم خوندم براهمتون دعاکردم برا تو شوی خوب و باب دل و براهمهههههه دعاکردم براهر ...

وایییی مرسی ازت فداتشم😍😍😍

خیلی دوست دارم ❤الهی که صد برابر خوبی و خیر و خوشی بسمتت حواله کنه خدای مهربووووون💓

بله همین ختم صلوات رو چندین دوره پشت هم بدون فاصله انجام دادم هم نماز استغاثه هم نماز حضرت زهرا ۱۴ ر ...

دلت روشن باشه به اجابتت چون همین ک توفیق خوندن داشتی یعنی حاجت روا میشی انشالله😍

در نومیدی بسی امید است

پایان شب سیه سفید است

یا خدا!!!به خاطر دلت جلوی خودمو میگیرم چیزی نمیگم ناراحت نشی😟واقعا عجب آدمیه😐ان شاءالله خدا به خاط ...

خودمم خسته ام ی دلم میگه ول کن ی دلم میگه نه

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.