2777
2789
مرسی از دلگرمی و مهربونیت🌸💗

خواهش عزیزم😘وظیفه انسانیمه که عشق خرج بنده های خووب خدا کنم💚

بعد نمازام دعات میکنم تا از شر هر چی ک آزارت میده خلاص شی امیدوارم خدا دعای من رو سیاه رو قبول کنه انشالله😍❤😘

خواهش عزیزم😘وظیفه انسانیمه که عشق خرج بنده های خووب خدا کنم💚  بعد نمازام دعات میکنم تا از شر ...

عزیزممممم😍ممنونم که منو جزو بنده های خوب خدا دونستی

کاش اینطور باشه واقعا 😞

واقعا محبت میکنی اگر بعده نمازات به یادم باشی و برای رفع مشکل ماورایی همسرم و خودم دعا کنی😞

الان چندین سال هست که تنها آرزوم شده رفع این مشکل

کاش بشه معجزه خدا رو ببینم کاش خدا یه زندگی بدون مشکل ماورایی بهم هدیه بده🥲

الهی که شما هم هر چی از خدا میخوای بهت عطا کنه🌷

ازت ممنونم گل مهربون🌸💗

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودمم خسته ام ی دلم میگه ول کن ی دلم میگه نه

کار درست و حسابی ندارع؟

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

بچه ها چند شب پیش پیتزا سفارش دادیم عشقم گفت دونگی پولش بدیم تو بده بعدا پول سهم خودمو بهت میدم چند‌ ...

عجبااااا

شاید سرب سرت میذاره شایدم میخاد ببینه چی میگی..

قبلا همینکارکرده؟!

دخترااا مطمئنم قصد دارن اخرهفته نامزد کنن...چون این پنجشبنه چهلم فامیلشونه..تا الانم خیلی صبر کردن ب ...

تاچهل صبرکردن هنره مگ😐

ان شاالله معجزع میشه امیدت فقط ب خدا باشه.

هرخبری شدبخبرحتما

تاچهل صبرکردن هنره مگ😐 ان شاالله معجزع میشه امیدت فقط ب خدا باشه. هرخبری شدبخبرحتما

ن آخه جوری نبود ک صب کنن فک کردم صبر نمیکنن

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

ختم صلوات گروهی هم شرکت کردی؟...عزیزم جسارت نباشه منظورم شما نبودی کلی گفتم بالاخره هیچ کدوممون معصو ...

اره گلی ختم چهاررم صلوااتم گروهیه ختم استغفارمم گروهیه...

ن ددابلا جسارت نیس من دلی گفتم خودم میدونم چقدر گناه دارم عزیزم...

ان شاالله ک خدا بارحمت خودش باهامون برخورد کنه ن عدل وگرنه اگ ب عدلش باشه من یکی کم میارم...

وایییی مرسی ازت فداتشم😍😍😍 خیلی دوست دارم ❤الهی که صد برابر خوبی و خیر و خوشی بسمتت حواله کنه خدا ...

قربونت برم نازنینممم

منم خیلی دوست میدارم😉😉😉😘❤️❤️

فدایه تو عزیزممم