2777
2789
دخترااا مطمئنم قصد دارن اخرهفته نامزد کنن...چون این پنجشبنه چهلم فامیلشونه..تا الانم خیلی صبر کردن ب ...

ان شاالله معجزه بشه ...توسل به حضرت زینب طبق نظر آیت الله بهجت رو انجام بده

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.

بچه ها من توی ورق طریقه‌ گفتن ذکر یا ودود رو داشتم گذاشته بودم لای دفترم عشقم دید خیلی خجالت کشیدم فهمید واس اون ذکر میگم😭

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ان شاالله معجزه بشه ...توسل به حضرت زینب طبق نظر آیت الله بهجت رو انجام بده

کدوم ؟ زدم نت الان اون ک نذر ۷۷؟

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

بچه ها من توی ورق طریقه‌ گفتن ذکر یا ودود رو داشتم گذاشته بودم لای دفترم عشقم دید خیلی خجالت کشیدم ف ...

چ اشکال داره

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

مجرد داره رفته خواستگاری به اینم گفته توام برو خواستگاری 

ببخشید اینو میگم عشقت آدم ضعیفیه خودش نمیتونه تصمیم بگیره منم کسیو دوس دارم که متاسفانه اونم استقلال شخصیت نداره!!!به نظرت اینا لایق عشق ما هستن؟!؟!؟عشقت الان این همه تورو اذیت میکنه غرورتو میشکنه شخصیتتو خورد میکنه این همه توهین و بی احترامی چجوری دووم میاری؟از قدیم گفتن برای کسی بمیر که برات تب کنه!!!

من خیلی زیاد این روزا ته دلم خالی شده نمیدونم چرا. منم چهارتاختم صلوات برداشتم ک دوتاش تموم شده دوت ...

ختم صلوات گروهی هم شرکت کردی؟...عزیزم جسارت نباشه منظورم شما نبودی کلی گفتم بالاخره هیچ کدوممون معصوم نیستیم هممون کم و زیاد تو زندگی دچار گناه میشیم من خودم بنده رو سیاه خدام شاید به این خاطره که تو همه ابعاد زندگیم گره میفته!حتی یه خطای کوچیک هم میتونه مارو از حاجتمون دور کنه!ا

ان شاءالله خداوند از سر تقصیرات هممون بگذره🙏

ببخشید اینو میگم عشقت آدم ضعیفیه خودش نمیتونه تصمیم بگیره منم کسیو دوس دارم که متاسفانه اونم استقلال ...

دیگه عشق چشم و گوش و عقل آدمو تعطیل میکنه 

الان دیگه موش شدم جلوش