2777
2789
چشممممم عزیزم نه انشالله هرشب مییام بهت قول دادم دیگه😍😍قراره مشوق هم باشیم برا پیشرفت و ادامه داد ...

چشمت سلامت عزیزممم...

اره خب امام اولویت کارته اگ بدونم نیستی ک پیشرفت کنی انجام میدم اما اگ بیای بهم خبر بدی چ بهترررر...

من میخام چهارشنبه ختم استغفار امام صادق شروع کنم نمیدونم  پری ام خوبه یان بازشروع کردم بهت خبرمیدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیز دلمم فدای تو مهربون💓 میگم دعای توسل به روش آقای بیگلری اینجوریه ک هر روز دعای توسل رو بخ ...

اره فکرکنم.

هنوزجواب منم نداده منم همین سوالم بود...

اما چله نبود جایی من دیدم کلا همیشه باید خوند

هر روز روزی چند بار  آیت الله مبشر کاشانی هم گفتن دعای توسل رو بعد هر نماز واجبتون تا چهل روز ...

چ جااالبه...

اما من ی بار دلشکسته بودم خیلی یادمه هیچ کسی نداشتم باهاش حرف بزنم رفتم سرقبرشهدای گمنام دعای توسل خوندم بعد هر بند اسم اون امام ک میخوندم فارسی میگفتم توشاهدی ب دادم برس و درددل میکردم تموم ک شد سبک ترشدم ب ساعت نرسید حاجتم گرفتم ودر عاقبت ب نفع من شد همچی ولی چله اینانبود.

مثلا چ کارایی نباید تو قمر در عقرب انجام بدیم..چرا من اعتقاد ندارم بش

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

چشمت سلامت عزیزممم... اره خب امام اولویت کارته اگ بدونم نیستی ک پیشرفت کنی انجام میدم اما اگ بیای ب ...

باش عزیزم. فک نکنم مشکل داشته باشه باز هرجور صلاح میدونی

من تموم کردما😍

برا تو تموم شد؟؟؟

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
اره فکرکنم. هنوزجواب منم نداده منم همین سوالم بود... اما چله نبود جایی من دیدم کلا همیشه باید خوند

اره منم خونده بودم که همیشگی تا اخر عمرت انگار یبار هر روز بخونی ولی مثل اینکه اینجوری نیس چون معجزه زندگی جدید عزیزم بهم گف😘❤

تا۲۳ام چهارشنبه اول ماه قمری هم هست خوبه.

مثلا تو قمر در عقرب چ کارایی نباید انجام بدیم.ینی دعا و قران و اینا نخونیم؟

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

مثلا چ کارایی نباید تو قمر در عقرب انجام بدیم..چرا من اعتقاد ندارم بش

ن ددابلا اعتقاد داشته باش واقعا روایت و حدیثم فکرکنم هست راجبش..دلیل علمیش رو نمیدونم اما برا خیلیا ثابت شده....

باش عزیزم. فک نکنم مشکل داشته باشه باز هرجور صلاح میدونی من تموم کردما😍 برا تو تموم شد؟؟؟

اره منم تموم کردم دارم صلواتامو میفرستم😅😅😅

ان شاالله قبول باشه برات قشنگممم❣️

پس چهارشنبه ان شاالله شروع میکنم😉